Închide meniul
VIDEO

Jucătorii de la FCSB s-au reunit în prima zi de Paște! Cum au sărbătorit elevii lui Elias Charalambous înainte de meciul cu Farul

Sebastian Cristian Publicat: 16 aprilie 2023, 19:07

Jucătorii de la FCSB s-au reunit în prima zi de Paște! Cum au sărbătorit elevii lui Elias Charalambous înainte de meciul cu Farul

Jucătorii de la FCSB s-au reunit în prima zi de Paște

Foto: Instagram FCSB

  • Jucătorii de la FCSB s-au reunit în prima zi de Paște
  • Cum au sărbătorit elevii lui Elias Charalambous înainte de meciul cu Farul

Jucătorii de la FCSB s-au reunit în prima zi de Paște și au sărbătorit împreună cea mai importantă sarbătoare creștină la baza sportivă de la Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbaliștii vicecampioanei României se pregătesc, de asemenea, pentru derby- cu Farul, care va avea loc luni, 17 aprilie, de la ora 20:30.

Jucătorii de la FCSB s-au reunit în prima zi de Paște! Cum au sărbătorit elevii lui Elias Charalambous înainte de meciul cu Farul

Roș-albaștrii au luat masa împreună, au ciocnit tradiționalele ouă roșii de Paște, iar ulterior au luat parte la antrenamentul dinaintea jocului.

Reclamă

Duelul cu Farul este unul foarte important pentru FCSB. Distanța dintre cele două echipe este deja de 5 puncte, iar CFR a câștigat și ea meciul din această etapă, scor 2-1 cu Sepsi.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Reclamă

Gică Hagi, înainte de FCSB – Farul Constanța: ”Așa cum a zis Petrescu, dacă suntem favoriți, înseamnă că am făcut ceva fantastic”

Gică Hagi a vorbit înainte de meciul dintre FCSB și Farul Constanța, din etapa a patra a Ligii 1. ”Regele” are cinci puncte în fața roș-albaștrilor și o victorie pe Arena Națională ar scoate din calculele pentru titlu echipa finului Gigi Becali.

Farul e lider în Liga 1 și a bătut-o pe FCSB în ambele meciuri ale sezonului regulat. În returul de pe Arena Națională, dobrogenii au întors scorul (3-2) cu două goluri marcate după minutul 90+5. Luni, de la 20:30, ”Regele” speră la o nouă victorie.

”O provocare mare pentru noi. Suntem cu toții fericiți la Constanța, dar vine o provocare mare pentru noi. Trebuie să ne impunem principiile contra unei echipe talentate. Are un lot extraordinar. E posibil orice cu ei. Ne dorim să facem iar un meci bun cu ei din toate punctele de vedere. Să facem ambele faze, trebuie să ne apărăm bine, pentru că adversarul are calitate.

Reclamă 4 / 0/3

Arătăm bine. Obiectivul numărul unu cu care mergem la București este cel de a marca goluri. Altfel, nu putem aspira la nimic. Suntem într-un moment bun și mergem la București pentru a încerca să venim cu cele trei puncte. Suntem cu lotul complet. Prima oară ne pregătim să atacăm, dar trebuie să știm să facem ambele faze.

Așa cum a zis Petrescu, dacă suntem favoriți, înseamnă că am făcut ceva fantastic. Dacă CFR spune asta prin Dan Petrescu, e ceva extraordinar. Florinel e un jucător extraordinar, dar nu putem vorbi doar de un jucător. Titlurile se câștigă colectiv”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!