Închide meniul

Jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf, desfiinţaţi după înfrângerea cu FCSB: „E lipsă de concentrare şi responsabilitate”. Ce şanse mai au oltenii la titlu

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 noiembrie 2021, 8:49

Jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf, desfiinţaţi după înfrângerea cu FCSB: „E lipsă de concentrare şi responsabilitate. Ce şanse mai au oltenii la titlu

Laurenţiu Reghecampf şi-a criticat propria echipă

Profimedia

Universitatea Craiova – FCSB s-a terminat 2-3, iar oltenii par ieşiţi definitiv din lupta pentru titlu. CFR Cluj are 14 puncte avans şi un meci mai puţin, iar oltenii au picat şi de pe podiumul Ligii 1. La final, preşedintele Sorin Cârţu i-a făcut praf pur şi simplu pe băieţii lui Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf, desfiinţaţi după înfrângerea cu FCSB

Sorin Cârţu este total nemulţumit de cum au tratat oltenii mai multe faze cruciale din meci care au dus la reuşitele vicecampioanei. Pune acestă înfrângere pe seama lipsei de responsabilitate și de concentrare.

„Repriza a doua a fost o repriză foarte bună. Un fotbal pe tipul ăsta ar trebui să vedem! Avem probleme cu interpretarea fazelor. Trebuie să înțelegem că la o fază fixă, după ce treci de primul moment, vine și al doilea, pe care trebuie să îl interpretezi la fel. Nu ai voie să subapreciezi marcajul la jucători. E inadmisibil, la golul al doilea facem o linie în fața mingii. Nu am văzut niciodată asta. Trebuie să interpretăm altcumva aceste momente. E supărător că am pierdut. Să pierzi în minutul 90… e vorba de ghinion.

Am spus-o și după meciul cu FC Argeș, pentru o echipă care vrea campionatul, șase înfrângeri sunt foarte multe. Acum sunt șapte. Nu poți să speri la campionat și tu să ai șapte înfrângeri.

Lipsa asta de concentrare, de responsabilitate… Caracteristicile astea sunt calități mari pentru un jucător care face parte dintr-o echipă care își propune astfel de obiective. De ce nu ne responsabilizăm în toate momentele? Chiar nu ne putem mobiliza pentru ultima fază?”, a declarat Sorin Cârțu, conform digisport.ro.

Reclamă

Oltenii nu renunţă la titlu

Chiar dacă diferenţa faţă de primele două locuri este uriaşă, Sorin Cârţu spune că s-au mai văzut minuni în fotbal şi că băieţii lui Laurenţiu Reghecampf nu trebuie să renunţe la luptă. ”Nu trebuie abandonat nimic. În fotbal ți se oferă multe. Și lui CFR sau FCSB li se poate întâmpla să domine și să piardă în ultimul minut. Dacă noi am fi câștigat azi, nu ar fi mirat pe nimeni, la cum a arătat repriza a doua!”, a mai spus Sorin Cârțu.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României Vezi toate știrile
Citește și