Închide meniul

Jucătorul Astrei, eliminat pentru rasism, şi-a aflat pedeapsa! Ce suspendare a primit din partea Comisiei de Disciplină. Va lipsi mai multe etape

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 noiembrie 2021, 13:59

Jucătorul Astrei, eliminat pentru rasism, şi-a aflat pedeapsa! Ce suspendare a primit din partea Comisiei de Disciplină. Va lipsi mai multe etape

Jucatorul acuzat de rasism şi-a aflat pedeapsa

captură Digi Sport

Tiberiu Giuroiu, de la Astra Giurgiu, a fost primul jucător eliminat în România, într-un meci pentru cuvinte cu tentă rasistă. Acesta i-ar fi adresat cuvinte rasiste lui Diarra, în meciul Astra – Petrolul. Acum, a fost suspendat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul Astrei, eliminat pentru rasism, şi-a aflat pedeapsa

Cei de la Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul FRF au dictat o suspendare de două etape pentru fundaşul celor de la Astra Giurgiu. Diarra a avut o reacție foarte dură și l-a îmbrâncit pe Giuroiu. Mai mult, fundaşul giurgiuvenilor a primit şi o amendă de 1000 de lei.

Citește și:

Tiberiu Giuroiu neagă cuvintele rasiste la adresa lui Diarra

Imediat după finalul meciului Astra – Petrolul, Giuroiu a negat faptul că i-ar fi adresat cuvinte cu tentă rasistă lui Diarra. Se temea şi de amenda care va veni, spunând că nu s-au mai încasat salarii la Astra de luni bune.

“Ați văzut și dumneavoastră faza, am fost faultat, cei de pe margine, aflați la încălzire, au sărit cu injurii. Arbitrul a crezut că eu… și asta a fost. Eu n-am înjurat, cei de pe margine au înjurat. Să se dea faza și să audă dacă am înjurat sau nu. Am încercat să vorbesc cu arbitrul, dar degeaba. Tușierul m-a indicat pe mine.

Eu cred că, dacă am fi rămas în formulă completă, am fi făcut un meci mult mai bun și cred că am fi adus un punct sau chiar trei puncte. Încercăm să afirmăm, pentru că suntem tineri. Nu știu ce o să fie. Nu am primit de foarte mult timp bani, nu pot să zic exact. Toată lumea știe că sunt probleme la noi. Ni se spune mereu ‘urmează, urmează’“, a spus Tiberiu Giuroiu, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și