Închide meniul

Jucătorul care l-a scos din minți pe Gigi Becali. “Să nu mai joace!” Cine e out din primul “11” de la FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2021, 5:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
Jucătorul care l-a scos din minți pe Gigi Becali. “Să nu mai joace!” Cine e out din primul “11” de la FCSB

Hepta

Gigi Becali a dat ordin să nu mai joace

Ionuț Panțîru a fost pariul lui Gigi Becali în 2019, când patronul lui FCSB îl transfera de la Poli Iași pentru 200.000 de euro. Mai mult, omul de afaceri îl considera pe acesta cel mai valoros fundaș stânga din Europa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Panțîru, out de la FCSB 

Potrivit gsp.ro, Gigi Becali a dat ordin ca Panțiru să nu mai prindă echipa în acest sezon. FCSB l-a transferat în flancul stâng și pe Risto Radunovic, așa că fostul apărător al Iașiului are șanse mici să mai prindă minute pe teren. 

Panțîru a prins 15 meciuri în Liga 1 în actuala stagiune. În total, fundașul de 24 de ani are aproape 50 de meciuri pentru roș-albaștri, reușind să-și treacă în cont un gol și o pasă decisivă.

 În 2021 însă, acesta a jucat doar 45 de minute, în înfrângerea cu 0-1 de la Hermannstadt. El mai are contract cu FCSB până în iunie 2024. Ionuț Panțiru este cotat la 850.000 de euro.

Gigi Becali, despre Ionuț Panțîru, în sezonul trecut 

Panțiru era printre favoriții lui Gigi Becali în stagiunea precedentă. De altfel, patronul lui FCSB i-a reproșat selecționerului de la acea vreme, Cosmin Contra, că nu-l cheamă pe fundașul roș-albaștrilor la națională. 

Reclamă
Reclamă 4

"Panțîru este pariul meu. E cel mai bun fundaș stânga din Europa. O sa vedeți voi, peste un an de zile o să plece pe 20 de milioane de euro, ca fundaș stânga. Vedem peste un an daca mă pricep la fotbal sau nu. 

Cum să nu-l iei pe Panțîru. E cel mai bun fundaș stânga din Europa și tu nu îl convoci. Asta înseamnă că nu știi fotbal. Nu e răutate, e necunoștința. Înseamnă ca nici cei din Federație nu știu fotbal, nu cunosc. 

Pai, dacă știau fotbal se găsea unul să-i spună lui Contra: 'Bai, Cosmine, ești nebun, cum să nu-l iei pe Pantiru!'. Asta înseamnă ca nu știu fotbal. Contra nu e un om rău, dar nu știe fotbal, sau sa vedem daca nu știu eu. O sa vedem peste câteva luni, sau peste un an. Si daca eu nu știu fotbal, îmi cer iertare", spunea Gigi Becali, în noiembrie 2019. 

Reclamă

Adrian Petre și Sergiu Buș au avut aceeași soartă la FCSB. Cei doi atacanți jucau aproximativ 45 de minute per meci. Cum n-au reușit să se remarce într-un timp atât de scurt, Gigi Becali a renunțat la serviciile lor. Următorul jucător de pe lista negră pare a fi croatul Ante Vukusic. 

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:57

LIVE TEXTSpania – Germania 0-0. Confruntare „şoc” în sferturi la EURO 2024!

18:43

Denis Drăguş visează la Campionatul Mondial, după parcursul de vis al României de la EURO: „E principalul obiectiv!”

18:35

Marcel Puşcaş îi cere lui Răzvan Burleanu să îl numească selecţioner al României pe Dorinel Munteanu: „E cea mai bună soluţie”

18:34

„Vrea să iasă din umbra lui Oblak!” Spaniolii, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Marii Britanii e ACUM, în AntenaPLAY

17:46

Cristi Manea e supărat pe fosta echipă, CFR Cluj: „Am pierdut EURO din cauza lor. Așa e în România”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și