Închide meniul

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali, revitalizat de Gică Hagi. „Spunea lumea că are probleme mentale”. „Regele” l-a făcut să se gândească la naţională

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2021, 21:17

Reclamă
Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali, revitalizat de Gică Hagi. „Spunea lumea că are probleme mentale. „Regele l-a făcut să se gândească la naţională

Adrian Petre jucător Hermannstadt

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mai mult, Farul are al treilea atac din campionatul României. Autor al unui hat-trick împotriva echipei lui Poenaru, Jefte Betancor a ajuns la 7 goluri stagionale şi este golgheterul la zi din Liga 1. S-a remarcat şi Adrian Petre. Marcator împotriva Cliceniului, fostul jucător de la FCSB a înscris pentru a 3-a oară şi este într-o creştere evidentă de formă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi: „Lumea îmi spunea că Adrian Petre are probleme mentale”

Gică Hagi se felicită că l-a adus la Farul pe Adrian Petre, atacantul care a înscris un singur gol în două sezoane petrecute la FCSB.

„Când l-am cunoscut, toată lumea spunea că are probleme mentale, nu mai credea în el. Am spus că ei nu aveau dreptate, că Petre avea nevoie de timp să fie bine fizic. Îi dăm minute mai multe, sperăm să-l aducem la nivelul cel mai bun. Avea nevoie de timp. El avea probleme fizice, nu de altă natură.

Poate fi o variantă pentru naţională. Ne trebuie, nu putem sta doar în Denis sau Keşeru. Trebuie să găsim şi din ăştia tineri. Să ştim când să le dăm spaţiu. Când va fi din punct de vedere fizic foarte puternic, Adi Petre va fi foarte bun. E un golgheter, un nouar pur„, a declarat Gică Hagi.

Adrian Petre a bifat 14 meciuri la naţionala României U21 şi a înscris 5 goluri. Speră să intre în vederile lui Mirel Rădoi.

Reclamă

I-am îndeplinit dorinţa lui Mister, de a înscrie cât mai multe goluri. Cred că este foarte benefică concurenţa între noi, sper ca pe viitor să jucăm împreună pe teren, să nu fie nimeni înlocuim. Avem nevoie de linişte.

Normal că mă gândesc la echipa naţională, cred că va veni şi convocarea. Dacă îmi ajut echipa, voi fi chemat„, a reacţionat şi Petre după Farul – Academica Clinceni, scor 5-0.

Gigi Becali l-a criticat dur pe Adrian Petre

Gigi Becali nici nu a vrut să audă de Adrian Petre în momentul în care acesta s-a despărţit de UTA.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Petre? Ce să mai fac cu el? Și, dacă îmi dă unul 100 de mii de euro, nu îl mai transfer. Nu are nicio treabă și ratează 100 de ocazii pe meci. Păi, UTA îl dă afară și îl iau eu de bun? Toți l-au dat afară pe unde l-au prins„, a declarat patronul lui FCSB, în luna iunie.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu Vezi toate știrile
Citește și