Închide meniul

Jucătorul-simbol de la FCSB a dezvăluit de ce a plecat de la clubul lui Gigi Becali. „Știam ce și-a dorit patronul”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 iunie 2021, 17:58

Jucătorul-simbol de la FCSB a dezvăluit de ce a plecat de la clubul lui Gigi Becali. „Știam ce și-a dorit patronul

Lucian Filip a semnat cu Academica Clinceni

Răzvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Lucian Filip a spus că nu a mai fost dorit ca jucător la FCSB, dar Gigi Becali i-a propus să rămână în staff-ul tehnic. Mijlocașul de 30 de ani nu este însă pregătit să-și agațe ghetele în cui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pur și simplu, a fost o perioadă care s-a încheiat, se știu problemele mele medicale. Clubul a venit cu o altă propunere pentru mine, dar încă nu mă simt pregătit să trec de cealaltă parte a fotbalului. Mi-au propus să rămân în staff-ul tehnic, le-am și mulumit.

Stiam ca patronul vrea sa reînoiască echipa, principiile lui sunt pentru a crește jucători tineri. Oricum, le multumesc! Am avut parte de cele mai bune condiții de recuperare”, a dezvăluit Filip, pentru digisport.ro.

Lucian Filip a plecat de la FCSB

Crescut la centrul de copii și juniori de la FCSB, Filip evolua pentru echipa mare a roș-albaștrilor din 2012. Acesta era ultimul supraviețuitor al echipei care le învingea pe Ajax și Chelsea pe Arena Națională, în 2013.

Până să ajungă la seniori, Filip a fost împrumutat de FCSB la Concordia Chiajna.

Reclamă

”Cel mai important și cel mai greu a fost revenirea mea de la Chiajna, erau alte cerințe, dar a fost și frumos, eu am trăit un vis în această perioadă. Este dezamăgire acum, este dureros ce s-a întâmplat.

Situația ne-a dus să jucăm ultimul meci aici. Sper să învățăm din această experiență. Vreau să continui, îmi doresc să joc fotbal, dar în această perioadă vreau să fac și cursuri de antrenor și de management”, a mai spus Lucian Filip.

181 de meciuri, 7 goluri și 7 assisturi are Lucian Filip la FCSB. Acesta a cucerit 3 titluri în Liga 1 și 2 Cupe ale României alături de roș-albaștrii.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Lucian Filip este cotat la 200.000 de euro. Apogeul său a fost de 1,5 milioane, atins în iunie 2019.

Recomandări
  • Lucian Filip a plecat de la FCSB
  • Mijlocașul a dezvăluit motivele despărțirii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și