Închide meniul

Junior Morais a numit echipele favorite la titlu: „Joacă fotbal adevărat, brazilian!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 4 februarie 2023, 14:07

Junior Morais a numit echipele favorite la titlu: Joacă fotbal adevărat, brazilian!”

Junior Morais a numit echipele favorite la titlu

Junior Morais / Profimedia

Junior Morais a numit echipele favorite la titlu. Fundașul rapidist a analizat lupta pentru câștigarea campionatului și știe care sunt formațiile cu cele mai mari șanse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilianul a avut doar cuvinte de laudă pentru CFR Cluj, campioana en-titre, dar și pentru Farul, echipă despre care spune că practică un „fotbal adevărat, brazilian”.

Junior Morais a numit echipele favorite la titlu: „Joacă fotbal adevărat, brazilian!”

(n.r. cine sunt favoritele la titlu?) În primul rând, CFR, echipa care câştigă campionatul de cinci ani, se bate în Conference League.

Şi, după, cred că vine şi Farul, echipă de copii, echipă bine antrenată de domnul Gică Hagi. O echipă care joacă frumos, joacă fotbal adevărăt, fotbal brazilian”, a declarat Junior Morais, pentru Orange Sport.

CFR Cluj și Farul ocupă primele două locuri în Liga 1. Ardelenii au 50 de puncte după 23 de meciuri jucate, în timp ce trupă lui Gică Hagi are 48.

Reclamă

Adrian Mutu, anunț ferm despre noul jucător al Rapidului: „Confundați!”

Adrian Mutu a făcut un anunț ferm despre noul jucător al Rapidului, Funsho Bamgboye. Jucătorul nigerian a semnat cu echipa din Giulești până în 2024, existând opțiunea de prelungire a contractului pe încă un sezon. Mutu a lămurit discuțiile din jurul poziției pe care va evolua fotbalistul adus din Ungaria, de la MOL Fehervar.

Funsho Bamgboye ar putea debuta în tricoul Rapidului chiar sâmbătă seară, în meciul pe care giuleștenii îl vor disputa împotriva lui FC Voluntari, în etapa cu numărul 24 din Liga 1.

La conferința de presă premergătoare partidei cu ilfovenii, Adrian Mutu a vorbit despre primul transfer realizat de Rapid în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

„Briliantul” a precizat că Funsho Bamgboye evoluează pe postul extremă, în oricare dintre cele două benzi, ci nu ca atacant în zonă centrală.

„Confundați, nu e atacant. El joacă extremă stânga sau dreapta, este în lot pentru partida cu FC Voluntari, însă are nevoie să se adapteze puţin la fotbalul nostru. Trebuie să se obişnuiască şi cu stadionul nostru, cu suporterii, cu presiunea care e pe Giuleşti”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă premergătoare meciului Rapid – FC Voluntari, din Liga 1.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și