Închide meniul

La ce echipă a putut să ajungă un fost jucător de la FCSB. Declin incredibil după ce Gigi Becali a plătit 300.000 de euro pentru el

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2022, 16:51

La ce echipă a putut să ajungă un fost jucător de la FCSB. Declin incredibil după ce Gigi Becali a plătit 300.000 de euro pentru el

Alexandru Stan a ajuns la FCSB de la Astra

Alexandru Stan și Teixeira, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Alexandru Stan, jucător pentru care Gigi Becali a plătit 300.000 de euro ca să-l aducă la FCSB, a ajuns în Liga 3, la Arsenal Tunari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 33 de ani, Alexandru Stan a evoluat ultima dată pentru Poli Iași, în stagiunea precedentă din Liga 2. Cariera sa a luat-o la vale după transferul la FCSB.

Alexandru Stan a ajuns la Arsenal Tunari de la FCSB

Stan a fost cumpărat de Gigi Becali în 2018, de la Astra, în schimbul sumei de 300.000 de euro. La echipa giurgiuveană a fost campion al României și jucător de bază. Nu s-a impus însă la FCSB, pentru care a adunat doar 14 apariții.

În prezent, Alexandru Stan este cotat la 75.000 de euro. La Arsenal Tunari are obiectivul de a promova în liga secundă.

Reclamă

De-a lungul carierei, Stan a mai evoluat și pentru Concordia Chiajna, ACS Berceni, Progresul și FC Ploiești.

Alexandru Stan susține că a fost forțat să joace accidentat la FCSB

Alexandru Stan a fost măcinat de accidentări la FCSB. Acesta a recunoscut că a fost forțat să joace accidentat, iar din acel moment nu a putut să se mai recupereze complet niciodată. S-a întâmplat în duelul cu Alashkert din preliminariile Europa League, în 2019.

„Mi s-a transmis înainte de meci că o să joc 10 minute și m-am trezit titular. Am intrat la meci așa. Acum nu mai contează, că jucam 5 sau 10 minute, se putea întâmpla orice. Nu aveam dureri înainte de meci, dar nici nu am trecut prin toată perioada de recuperare.

Reclamă 4 / 0/3

Mai trebuia să fac chestii importante, dueluri, sprinturi…Mi-a cedat genunchiul, am ieșit la pauză pentru că mă durea foarte tare și de acolo a început coșmarul. Următorul an, pe 13 ianuarie, m-am operat din nou la genunchi, apoi nu am mai avut susținere din partea clubului”, a povestit Alexandru Stan la digisport.ro.

Recomandări
  • La ce echipă a putut să ajungă un fost jucător de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și