Închide meniul

Ladislau Boloni a ieşit la atac după ce CSA Steaua a decis retragerea numărului 7: „Nu am mai auzit așa ceva în lume! Nu văd rostul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iulie 2021, 19:22

Ladislau Boloni a ieşit la atac după ce CSA Steaua a decis retragerea numărului 7: „Nu am mai auzit așa ceva în lume! Nu văd rostul!

Ladislau Boloni i-a lăsat mască pe șefii FRF

profimediaimages.ro

Fostul mare stelist nu înţelege de ce Steaua vrea să retragă numărul purtat de marele Marius Lăcătuş. Boloni este de părere că respectul fanilor faţă de „Fiară” trebuie să fie în permanenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ladislau Boloni a ieşit la atac după ce CSA Steaua a decis retragerea numărului 7

„O să-l trag de ureche când mă întâlnesc cu el. A fost un sportiv extraordinar, imens. Un sufletist extraordinar, simplu, cu plusuri și minusuri. Adoram, iubeam obrăznicia lui, chiar încurajam obrăznicia lui cât puteam. Un băiat nemaipomenit. Retragerea tricoului poate fi un gest simbolic, dar nu am mai auzit așa ceva în lume. Nici nu știu dacă e logic sau nu.

Pe mine mă interesează băiatul, omul, prietenul Marius Lăcătuș. N-am auzit să fie retrase tricoul lui Pele, al lui Cantona sau al lui Hagi. Nu văd rostul. Cel mai important este ca respectul suporterilor să rămână permanent față de Lăcă”, a spus Ladislau Boloni pentru GSP.ro.

Marius Lăcătuş, prima reacţie după ce a aflat că CSA Steaua va retrage numărul 7

Marius Lăcătuş (57 ani) a oferit prima reacţie după ce a aflat de surpriza pe care CSA Steaua i-a pregătit-o. „Militarii” vor retrage numărul 7 în semn de respect pentru legenda stelistă.

Imediat după aflarea veştii, Lăcătuş s-a emoţionat. „Fiara” crede că CSA Steaua ar trebui să retragă numerele tuturor jucătorilor care au câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, la Sevilla.

Reclamă

„A fost și pentru mine o surpriză totală să aflu că se va retrage tricoul meu, cu numărul 7. Nu știam. Am aflat de la televizor. Sincer, parcă mi-a venit să zâmbesc, dar și să plâng. Au fost sentimente amestecate. Nu aș fi reușit eu singur toate acele performanțe, fără colegii mei. E un sentiment de mândrie, dar și de ușoară tristețe, să vezi că ți se retrage tricoul. Parcă e un alt sfârșit.

Eu cred că poate ar fi trebuit să fie retrase toate tricourile celor de la Sevilla, de la Monte Carlo, pentru că împreună am reușit toate acele performanțe. Știu că acum purta acest tricoul cu numărul 7 Florin Răsdan. Sper să nu se supere pe mine. Nu am avut nicio implicare, nu am bătut vreodată vreun apropo ca să se facă asta. E clar că a fost un cumul de factori, conducerea clubului, suporterii. Nu a decis o persoană asta”, a declarat Marius Lăcătuş pentru GSP.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și