Închide meniul

Marius Lăcătuş, prima reacţie după ce a aflat că CSA Steaua va retrage numărul 7: „Parcă mi-a venit să zâmbesc, dar și să plâng!” Ce le-a transmis „Fiara” roş-albaştrilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iulie 2021, 17:28

Marius Lăcătuş, prima reacţie după ce a aflat că CSA Steaua va retrage numărul 7: „Parcă mi-a venit să zâmbesc, dar și să plâng! Ce le-a transmis „Fiara roş-albaştrilor

Marius Lăcătuş a făcut senzaţie alături de soţia sa pe ringul de dans

Marius Lăcătuş, în cadrul unei conferinţe de presă / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Imediat după aflarea veştii, Lăcătuş s-a emoţionat. „Fiara” crede că CSA Steaua ar trebui să retragă numerele tuturor jucătorilor care au câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, la Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuş, prima reacţie după ce a aflat că CSA Steaua va retrage numărul 7

„A fost și pentru mine o surpriză totală să aflu că se va retrage tricoul meu, cu numărul 7. Nu știam. Am aflat de la televizor. Sincer, parcă mi-a venit să zâmbesc, dar și să plâng. Au fost sentimente amestecate. Nu aș fi reușit eu singur toate acele performanțe, fără colegii mei. E un sentiment de mândrie, dar și de ușoară tristețe, să vezi că ți se retrage tricoul. Parcă e un alt sfârșit.

Eu cred că poate ar fi trebuit să fie retrase toate tricourile celor de la Sevilla, de la Monte Carlo, pentru că împreună am reușit toate acele performanțe. Știu că acum purta acest tricoul cu numărul 7 Florin Răsdan. Sper să nu se supere pe mine. Nu am avut nicio implicare, nu am bătut vreodată vreun apropo ca să se facă asta. E clar că a fost un cumul de factori, conducerea clubului, suporterii. Nu a decis o persoană asta”, a declarat Marius Lăcătuş pentru GSP.ro.

CSA Steaua, reverenţă în faţa „Fiarei” Marius Lăcătuş! Steliştii retrag numărul 7 la inaugurarea „bijuteriei” din Ghencea

Pe 7 iulie va fi sărbătoare în Ghencea. CSA Steaua va inaugura „bijuteria” de 100 de milioane de euro, iar conducerea roş-albastră a pregătit mai multe surprize.

Printre ele se numără reverenţa pe care clubul o va face in faţa legendarului Marius Lăcătuş (57 ani). „Fiara” a purtat numărul 7 în perioada în care evolua în tricoul roş-albastru, iar steliştii vor retrage acest număr, în semn de respect pentru marele jucător, anunţă playsport.ro.

Reclamă

Fanii îl vor cinsti şi ei pe legendarul fotbalist. Peluza Sud va pregăti o coregrafie specială, anunţă sursa citată.

Marius Lăcătuş, legenda stelistă care a cucerit trofee şi inimile fanilor

Marius Lăcătuş a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986, şi Supercupa Europei, în 1987, cu Steaua Bucureşti. „Fiara” şi-a trecut în cont şi 10 titluri de campion al României.

Lăcătuş a reuşit 80 de goluri în 200 de meciuri, în prima sa perioadă la Steaua, între 1983 şi 1989. Au urmat alte 60 de goluri în 157 de meciuri, după revenirea în Ghencea, între 1993 şi 2000.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul mare atacant a jucat pentru echipa naţională la două ediţii ale Cupei Mondiale şi la un turneu final al Campionatului European. A lipsit însă de la marea performanţă din SUA 1994, când România a ajuns în sferturile de finală. Lăcătuş a marcat de 13 ori în 84 de meciuri pentru tricolori.

Ca tehnician, are zece echipe în CV, printre care Steaua, patronată de Gigi Becali, şi CSA Steaua.

Citește și:
Recomandări
  • Marius Lăcătuş, prima reacţie după ce a aflat că CSA Steaua va retrage numărul 7
  • Ce le-a transmis „Fiara” roş-albaştrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și