Închide meniul

Ladislau Boloni, dorit cu orice preţ de Sepsi: „E number one! Vreau să aducă spiritul din Franța!” + Doi foşti antrenori de la FCSB sunt pe lista lui Laszlo Dioszegi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2021, 9:29

Ladislau Boloni, dorit cu orice preţ de Sepsi: „E number one! Vreau să aducă spiritul din Franța! + Doi foşti antrenori de la FCSB sunt pe lista lui Laszlo Dioszegi

Ladislau Boloni a fost în discuții pentru a deveni selecționerul României

Zuma Press / John Thys via Hepta

Ladislau Boloni, dorit cu orice preţ de Sepsi

Laszlo Dioszegi vrea să dea lovitura după despărţirea de Leo Grozavu. Patronul lui Sepsi vrea să îl aducă în Liga 1 pe Ladislau Boloni. Dacă marele antrenor român va refuza, Nicolae Dică şi Costel Gâlcă, foşti tehnicieni la FCSB, sunt aşteptaţi şi ei la Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dică și Gâlcă sunt pe listă. Pentru mine, domnul Boloni este primul pe listă. Eu discut cu el. Și astăzi am discutat cu el. Așteptăm să vedem ce se întâmplă în următoarele două-trei zile. Pentru mine, Boloni e number one. Eu de trei-patru ani îl doresc.

Îmi doresc să vină în campionatul României și să aducă spiritul din Franța sau din Belgia. O să vedem. Nu este urgent acuma, mai așteptăm două-trei zile. Campionatul se întrerupe pentru două săptămâni. Avem timp, nu ne grăbim”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru fanatik.ro.

Liber de contract din luna mai, Ladislau Boloni a antrenat-o ultima oară pe Panathinaikos. De-a lungul carierei, acesta a mai antrenat Nancy, echipa naţională a României, Sporting, Rennes, Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Antwerp sau Gent.

Sepsi – FC Rapid 2-2 | Meci nebun la Sfântu Gheorghe! Covăsnenii, şase remize consecutive în Liga 1

Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Rapid, ultimul meci al zilei din Liga 1, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Toate golurile au fost marcate în prima repriză.

Reclamă

Meci nebun la Sfântu Gheorghe! Sepsi – Rapid s-a încheiat la egalitate, 2-2. Lucian Goge a deschis rapid scorul, în minutul 3, şi a reuşit primul gol din carieră în Liga 1. În minutul 9, Saifedine Alami a dus scorul la 2-0, după ce a fost scăpat din marcaj de fundaşii adverşi. Rămas singur cu portarul, marocanul a înscris cu uşurinţă!

Luckassen a reuşit o „dublă” de senzaţie şi a restabilit egalitatea. Atacantul a marcat din penalty, iar apoi a înscris cu o „torpilă” la care Moldovan nu a avut nicio replică. Giuleştenii au rămas în 10, după ce Alami a fost eliminat în repriza secundă.

În urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 18 puncte. De partea cealaltă, Sepsi a ajuns la a şasea remiză consecutivă şi ocupă locul 12, cu 10 puncte

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și