Închide meniul

Sepsi – FC Rapid 2-2 | Meci nebun la Sfântu Gheorghe! Giuleştenii au ajuns la cinci meciuri fără victorie

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 octombrie 2021, 20:40

Sepsi – FC Rapid 2-2 | Meci nebun la Sfântu Gheorghe! Giuleştenii au ajuns la cinci meciuri fără victorie

Chindia – Rapid 0-0

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Meci nebun la Sfântu Gheorghe! Sepsi – Rapid s-a încheiat la egalitate, 2-2. Lucian Goge a deschis rapid scorul, în minutul 3, şi a reuşit primul gol din carieră în Liga 1. În minutul 9, Saifedine Alami a dus scorul la 2-0, după ce a fost scăpat din marcaj de fundaşii adverşi. Rămas singur cu portarul, marocanul a înscris cu uşurinţă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luckassen a reuşit o „dublă” de senzaţie şi a restabilit egalitatea. Atacantul a marcat din penalty, iar apoi a înscris cu o „torpilă” la care Moldovan nu a avut nicio replică. Giuleştenii au rămas în 10, după ce Alami a fost eliminat în repriza secundă.

În urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 18 puncte. De partea cealaltă, Sepsi a ajuns la a şasea remiză consecutivă şi ocupă locul 12, cu 10 puncte.

Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Rapid 2-2

Min. 90+5: Fluier final! Sepsi – Rapid s-a încheiat 2-2.

Reclamă

Min. 61: Lovitură pentru giuleşteni! Alami a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaş galben.

Min. 54: Ocazie Rapid! Carnat a ratat singur cu portarul!

Min. 46: A început repriza secundă!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Pauză la Sfântu Gheorghe, scor 2-2.

Min. 44: GOOOL Sepsi! Luckassen a reuşit dubla! Atacantul a trimis o „torpilă” la care Moldovan nu a avut nicio replică.

Min. 28: GOOOL Sepsi! Luckassen şi-a asumat răspunderea şi a marcat de la 11 metri. A fost primul său gol în tricoul grupării din Sfântu Gheorghe!

Min. 27: Penalty pentru Sepsi. Luckassen a căzut după o intervenţie a lui Cristi Săpunaru, iar arbitrul a acordat penalty!

Min. 9: GOOOL Rapid! A marcat şi Saifedine Alami, după ce a fost scăpat din marcaj de fundaşii adverşi. Rămas singur cu portarul, marocanul a înscris cu uşurinţă!

Reclamă

Min. 3: GOOOL Rapid! Lucian Goge a deschis rapid scorul. Mijlocaşul a reuşit primul gol din carieră în Liga 1.

Min. 1: A început meciul!

Meci tare la Sfântu Gheorghe! Sepsi şi Rapid se întâlnesc în ultimul meci al zilei din Liga 1. Giuleştenii sunt fără victorie de patru etape. Au înregistrat trei înfrângeri şi o remiză şi se află pe locul 6 în Liga 1. Alexandru Albu este golgheterul rapidiştilor, cu 4 reuşite.

De partea cealaltă, Sepsi câştigat un singur meci în ultimele 10 etape. Covăsnenii, care s-au despărţit recent de Leo Grozavu, au cinci remize la rând în Liga 1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” Vezi toate știrile
Citește și