Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf a dat lovitura! Vestea de ultimă oră primită de antrenorul oltenilor. Cea mai aşteptată revenire

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 octombrie 2021, 13:07

Laurenţiu Reghecampf a dat lovitura! Vestea de ultimă oră primită de antrenorul oltenilor. Cea mai aşteptată revenire

captură AS.ro

Laurenţiu Reghecampf se poate baza pe un nou atacant la următoarele meciuri. După FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova antrenorul primeşte cea mai mare veste. Atacantul Mihai Roman II şi-a revenit şi se poate întoarce la antrenamente. A fost la control la Viena, iar medicii i-au spus că este ok cu inima. Vârful își anunțase și-n vară revenirea, dar atunci s-a grăbit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veste de ultimă oră pentru Laurenţiu Reghecampf

Mihai Roman II nu mai joacă fotbal din decembrie 2019, din cauza unor probleme cardiace (extrasistole). Acum, atacantul a demarat în sfârșit pregătirile pentru revenirea pe gazon, anunţă gsp.ro. În iunie, Mihai Roman II dezvăluia cum a decurs operația. „Mi-au făcut o ablație, e minim invazivă. Două catetere care pleacă pe vasele de sânge până la inimă și rezolvă acolo extrasistolele care apar. Voi putea să practic din nou fotbalul de performanță”, spunea atacantul, conform olteniatv.ro.

Atunci, atacantul mai spunea că „în trei, patru săptămâni aș putea juca. Va fi special fiecare minut petrecut pe teren. Am suferit pentru că fotbalul este pasiunea mea. Am trecut cu bine, nu am căzut psihic, nu m-a doborât”.

Medicii nu au fost însă de acord. „S-a grăbit. Își dorea foarte tare să joace din nou. Abia acum e totul OK. A fost la control, la Viena, după două luni și jumătate de la intervenția chirurgicală. Medicii de acolo i-au dat OK-ul să-și reia antrenamentele săptămâna asta”, a dezvăluit o sursă din anturajul oltenilor.

Mihai Roman II, recunoscător lui Mihai Rotaru

Mihai Roman II spunea că îi este dator lui Mihai Rotaru pentru faptul că acţionarul oltenilor ar fi fost răbdător cu el. „Îi sunt foarte recunoscător pentru tot domnului Rotaru, un om de nota 2.000, care m-a susținut în toată această perioadă de pauză și mers la doctori. M-a plătit normal, m-a ajutat cu tot ce s-a putut și îi mulțumesc din suflet. Oricum eu nu am stat, am făcut mișcare și am fost chiar vicecampion național la padbol, fotbal-tenis”, mai spunea Mihai Roman II.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și