Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf a dat ordin! Victorii pe linie în ultimele meciuri. Mesaj dur pentru propria echipă: „Au fost multe greşeli personale”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 decembrie 2021, 14:11

Laurenţiu Reghecampf a dat ordin! Victorii pe linie în ultimele meciuri. Mesaj dur pentru propria echipă: „Au fost multe greşeli personale

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre revenirea de senzaţie la FCSB

Laurenţiu Reghecampf, bucurie la finalul unui meci / Hepta

FC Botoşani – Universitatea Craiova e meci decisiv pentru ambele echipe în lupta pentru un loc în play-off. Oltenii şi moldovenii se află la egalitate de puncte, 28, dar trăiesc periculos. Echipa de pe locul 7, FC Argeş are 27 şi orice pas greşit le poate scoate din primele 6 echipe ale clasamentului. Reghecampf nu se gândeşte la altceva decât la victorie în Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a dat ordin

Mai mult, Laurenţiu Reghecampf vrea un parcurs perfect până la pauza de iarnă. 12 puncte din 12 posibile. Nici acum nu i-a trecut supărarea după înfrângerea cu FCSB. L-au nemulţumit serios greşelile individiale din apărare. „Nu mi-a trecut supărarea după meciul cu FCSB. Să nu creadă cineva că sunt arogant sau îngâmfat. Dacă nu ne calificam aseară era o tragedie. Nu este uşor să treci peste meciul cu FCSB uşor. Vrem să câştigăm toate partidele până la finalul anului.

E o problemă de lejeritate în anumite momente. Vorbim de concentrare ca atunci când vrei în top ai nevoie de concentrare. Au fost greşeli personale foarte mari în multe meciuri. Nu există teste Se va face o analiză la finalul anului. Vom vedea care sunt şansele noastre să avem o echipă să luăm campionatul acum sau sezonul viitor”, a spus Laurenţiu reghecampf la conferinţa de presă dinaintea meciului de luni, de la ora 20.30, contra celor de la FC Botoşani.

Citește și:

Revin jucătorii cu probleme medicale la Craiova

Laurenţiu Reghecampf vine şi cu o veste bună. Vor reveni mai mulţi jucători care au avut probleme cu accidentările. „Nicuşor Bancu a avut o accidentare, dar a revenit la antrenamente alături de echipă. Mergem la Botoşani să câştigăm cele trei puncte, cred eu că ar fi foarte important pentru moral. Nu e uşor să treci peste un meci în care ai jucat foarte bine şi ai pierdut în minutul 92. Avem de unde să alegem. Vor intra şi Ante şi Fedele”, a încheiat antrenorul oltenilor.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și