Închide meniul

„Va fi un dezavantaj pentru CFR Cluj!” Laurențiu Reghecampf îl vrea pe Dan Petrescu la echipa națională. Cuvinte uriașe la adresa „Bursucului”. „A avut cele mai bune rezultate!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2021, 23:29

„Va fi un dezavantaj pentru CFR Cluj! Laurențiu Reghecampf îl vrea pe Dan Petrescu la echipa națională. Cuvinte uriașe la adresa „Bursucului. „A avut cele mai bune rezultate!

Laurenţiu Reghecampf are probleme mari la Universitatea Craiova

Hepta

Laurențiu Reghecampf consideră că Dan Petrescu e antrenorul cu cele mai bune rezultate în fotbalul românesc, în ultima perioadă. Antrenorul Universității Craiova e sigur că rivala CFR Cluj ar fi mai slabă dacă „Burscul” ar pleca din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, prima reacție despre posibilitatea ca Dan Petrescu să devină selecționer

În locul lui Dan Petrescu, favorit să devină noul antrenor al lui CFR Cluj e Adrian Mutu, care e prieten bun cu patronul campioanei, Neluțu Varga.

Nu ştiu, de ce s-au dus la Cluj? (n.r. Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă). Foarte bine! Dan Petrescu este antrenorul care a avut, în ultima perioadă, cele mai bune rezultate în fotbalul românesc. De ce nu?

Nu ştiu dacă am avea un avantaj (n.r. dacă Dan Petrescu pleacă din Liga 1), nu m-am gândit la asta. Dar clar va fi un dezavantaj pentru CFR Cluj dacă Dan va pleca de acolo. (Reporter: Vine Adi Mutu dacă Dan Petrescu pleacă de acolo) Se poate, vedem ce se întâmplă”, a spus Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă.

Dan Petrescu ar putea prelua naţionala chiar de ziua lui, pe 22 decembrie. Este cadoul perfect pe care şi-l poate face în momentul în care va împlini 54 de ani.

Reclamă

România e fără selecționer după ce a ratat prezența la barajul de calificare la CM 2022. Mirel Rădoi a refuzat să-și prelungească contractul cu FRF, care a expirat la sfârșitul lunii noiembrie.

Citește și:

FRF, ultimele detalii despre negocierile cu Dan Petrescu

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a dezvăluit că Federația i-a oferit lui Dan Petrescu un contract pe termen lung pentru a prelua echipa națională. Răzvan Burleanu și șefii FRF i-au cerut acordul patronului de la CFR Cluj, Neluțu Varga, pentru a discuta cu antrenorul campioanei.

Desi au vorbit despre durata contractului, Dan Petrescu și Federația n-au discutat și despre bani.

Reclamă 4 / 0/3

Să fie foarte clar, noi n-am cerut niciun răspuns imediat. Am cerut voie clubului, am avut o discuție aseară cu Neluțu Varga, ne-a zis să-i facem o propunere lui Dan Petrescu. Nu forțam pe nimeni, ne facem datoria de a vorbi cu toți cei în măsură să preia echipa națională. Sunt fel și fel de impedimente în a realiza un astfel de contract, dar mi se pare normal să se inițieze o astfel de discuție cu fiecare care merită. În funcție de dorința fiecăruia, dacă vor, sunt bineveniți.

N-am vorbit despre clauză, astea le aparțin lor, nu nouă, e foarte clară treaba. Oferta concretă se face în momentul în care își dă acordul să vină la Federație. În niciun caz nu se pune problema să lucrezi gratis la echipa națională. În niciun caz nu va fi un contract pe termen scurt. Va fi probabil pe două campanii. Astea sunt amânunte care se discută mai târziu”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit digisport.ro.

Dan Petrescu a cerut timp de gândire, dar este dispus să bată palma cu Burleanu şi Stoichiţă. Conducătorii Federaţiei trebuie să se înţeleagă cu Neluţu Varga pentru a-l numi pe Dan Petrescu selecţionerul României. Antrenorul are o clauză de reziliere de 600.000 de euro. Mai are contract cu liderul Ligii 1 până în 2024.

Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf îl vrea pe Dan Petrescu la echipa națională
  • Cuvinte uriașe la adresa „Bursucului”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și