Închide meniul

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre transferurile aşteptate la Universitatea Craiova: „O să discut cu patronul!”. Anunţ despre Paul Anton şi Andrei Ciobanu

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2021, 17:57

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre transferurile aşteptate la Universitatea Craiova: „O să discut cu patronul!. Anunţ despre Paul Anton şi Andrei Ciobanu

Laurențiu Reghecampf

Facebook Universitatea Craiova

  • Laurențiu Reghecampf a vorbit despre primele două lovituri uriaşe de la Universitatea Craiova
  • Ce spune despre relaţia cu Mihai Rotaru

Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf este antrenorul ales de Mihai Rotaru să aducă fotbalul şampanie în Bănie. Experimentatul antrenor a semnat o înţelegere valabilă pentru următorii doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Relaţia dintre mine şi patron este o relaţie veche, suntem prieteni, am vorbit de foarte multe ori. Discutam mereu despre ceea ce se întâmplă la echipă. Nici nu mai contează cum, ce… vedeţi, în fotbal se întâmplă lucruri pe care nu le ai pe hârtie sau în cap. Echipe de genul acesta, care îşi doresc să câştige campionate şi trofee nu au timp. Am bătut palma, vom fi împreună pentru doi ani de zile. Sunt adeptul unei pregătiri bune, dar sunt sigur că şi cei care au fost înaintea mea au făcut o pregătire foarte bună.

Deocamdată analizăm ceea ce avem de făcut, următorul meci este foarte important. Nu avem cum să aducem jucători noi pentru următorul meci, nu este timp. S-a vândut un jucător foarte important şi cu siguranţă conducerea va încerca să acopere golul. În ultimul meci s-au accidentat şi doi jucători. Sunt lucruri care ne preocupă, să încercăm să îmbunătăţim lotul. Nu pot să vă spun un număr de jucători”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Ce spune Laurenţiu Reghecampf despre transferurile lui Andrei Ciobanu şi Paul Anton

La conferinţa de prezentare, Reghe a fost întrebat despre transferurile lui Andrei Ciobanu şi Paul Anton, jucători despre care Basarab Panduru a spus că sunt doriţi de antrenor.

„Eu nu am declarat nimănui. Pe mine nu mă veţi auzi vreodată că o să vin în faţa dumneavoastră să acer jucători. O să vorbesc cu patronul, într-un cerc restrâns. El o să vă spună”, a declarat antrenorul Universităţii Craiova.

Reclamă

„Anton este un jucător al lui Dinamo, nu pot să vorbesc despre el. Cum să vorbim despre Anton dacă este jucătorul lui Dinamo sau despre Ciobanu dacă este jucătorul Farului. Nu putem să aducem noi jucători de capul nostru fără să vorbim cu Laur. Poate nu are nevoie de nimic”, a reacţionat şi Sorin Cârţu.

Ce a declarat Mihai Rotaru despre acordul cu Laurenţiu Reghecampf

Mihai Rotaru este convins că acordul este definitiv. El a spus că Reghe a fost prima variantă a Universităţii Craiova.

„A fost prima noastră variantă, dar să știți că înainte să semnăm cu Ouzoundis, în februarie, au fost discuții cu Reghe. Dar ce nu am reușit în iarnă, facem vara.

Reclamă 4 / 0/3

Aseară a fost un accident, nu are ce să fie prea târziu, dacă am pierdut a doua etapă și un meci nu are cum să fie așa major. Nu ne așteptam, eram optimiști, convinși că vom face trei puncte. Când faci patru goluri cadou adversarului…

El era plecat din țară la momentul respectiv, era la Miami, acolo au fost câteva probleme. Cu Laur am o relație bună, cred că putem face lucruri foarte frumoase împreună. Stilul lui de joc e potrivit pentru echipă”, a spus Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 27
mart.
23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
27
mart.
22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”