Închide meniul

Laurențiu Reghecampf amenință supremația lui Dan Petrescu și CFR Cluj: „Ne dorim asta!” Ce a spus despre câștigarea Cupei României și care este singurul jucător accidentat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2021, 14:20

Laurențiu Reghecampf amenință supremația lui Dan Petrescu și CFR Cluj: „Ne dorim asta! Ce a spus despre câștigarea Cupei României și care este singurul jucător accidentat

Laurențiu Reghecampf îl contrazice pe Gigi Becali

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Laurențiu Reghecampf visează cu ochii deschiși la titlu și amentință supremația celor de la CFR Cluj în Liga 1. Reghecampf a anunțat că, pe lâmngă titlu, își dorește și câștigarea Cupei României. CFR Cluj este lider, cu 33 de puuncte, iar Universitatea Craiova este pe locul doi, cu 25 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, mesaj amenințător pentru Dan Petrescu

“Pentru noi clar este o partidă importantă, prin care vrem să ne continuăm parcursul bun. Nu avem probleme de lot. Concentrarea este bună, motivaţia există, ne dorim să ajungem cât mai aproape de cei de la CFR. Mioveni este o echipă foarte bine organizată, care va încerca să câştige punct/puncte. Orice echipă care joacă împotriva noastră se motivează foarte mult. Trebuie să fim concentraţi şi să luăm jocul în serios. Cupa României este o competiţie unde se poate întâmpla orice. Orice trofeu care este pus pe masă şi pe care îl putem lua este foarte important pentru noi.

Există această dispoziţie cu privire la certificatul verde la hotel şi restaurant, regulă la care trebuie să ne supunem cu toţii. În rest, nu vreau să comentez, este treaba fiecărei echipe cum îşi face treaba. Nu mă interesează, noi ştim ce avem de făcut, noi ne încurajăm jucătorii să se vaccineze pentru că vrem să fie sănătoşi. Mateiu este accidentat de două săptămâni, are o fractură mică la un deget de la picior”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform news.ro.

Reacția lui Laurențiu Reghecampf, după ce oltenii lui au ajuns în sferturile de finală ale Cupei României

Laurențiu Reghecampf s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi. Golurile lui Gustavo ‘9, Constantin ’15 (penalty), Bălaşa ’55 şi Koljic ’56 au dus-o pe Universitatea Craiova în sferturile de finală ale Cupei României.

„Acesta a fost obiectivul nostru, să câștigăm meciul, să ne calificăm. A fost foarte frig, dar e bine că am câștigat. Acesta este riscul meseriei, ne-am temut și de acccidentări. Am respectat competiția și am încercat să introducem cei mai buni jucători”, a spus Laurențiu Reghecampf, după Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova 0-4.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și