Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, avertisment clar: „Vreau concentrare maximă”. Antrenorul nu mai vrea paşi greşiţi în campionat

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 septembrie 2021, 15:13

Laurenţiu Reghecampf, avertisment clar: „Vreau concentrare maximă. Antrenorul nu mai vrea paşi greşiţi în campionat

FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Laurenţiu Reghecampf se teme de meciul cu Dinamo, deşi câinii sunt penultimii în clasamentul Ligii I, după 9 meciuri disputate. Reghe spune că Universitatea Craiova – Dinamo e un derby şi şi-a montat jucătorii în acest sens. Pune presiune pe echipă. Nu acceptă alt rezultat în afara victoriei în meciul de luni seara. Oltenii vin după o victorie în Cupa României, contra celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, avertisment clar

Laurenţiu Reghecampf nu crede că Dinamo e ieşită din formă şi îşi avertizează propria echipă. Un derby nu poate fi niciodată câştigat din start. „Un derby, un joc important pentru noi. Ne interesează doar victoria. Trebuie să abordăm meciul doar la victorie. Venim după un meci pierdut la CFR. Situaţia noastră din clasament nu este una bună.

Nu vrem să mai facem paşi greşiţi. Am discutat cu toţi jucătorii, am dat la o parte calificarea din Cupă. Mâine seară cred că vor avea o evoluţie bună şi vor câştiga cele trei puncte. Mereu va fi derby, Dinamo e o echipă de tradiţie ca FCSB, CFR Cluj şi Rapid. Echipe de tradiţie, cu o istorie foarte bogată”, a spus antrenorul oltenilor într-o conferinţă de presă.

Dinamo, „sperietoare” pentru Reghecampf

Dinamo e o adevărată sperietoare pentru antrenorul oltenilor, Laurenţiu Reghecampf. „Ce se întâmplă la ei nu ne interesează. Îşi vor rezolva problemele pe care le au în următoarea perioadă. Iau în serios partida cu Dinamo. Trebuie să fie pregătiţi. Nu trebuie să ne gândim că au probleme.

Au şi ei jucători care pot face diferenţa în acest moment. Vreau concetrare maximă, un meci în care să jucăm un fotbal frumos, să dominăm meciul. Mă intereseaza ca jucătorii să fie foarte serioşi şi foarte concetraţi”, a mai spus antrenorul oltenilor.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și