Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf cheamă fanii la stadion: „Să le facem un cadou, mai ales că a fost ziua bărbaţilor”. Ce a spus despre candidatura lui Sorin Cârţu la preşedinţia Universităţii Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 martie 2022, 14:59

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf cheamă fanii la stadion: „Să le facem un cadou, mai ales că a fost ziua bărbaţilor. Ce a spus despre candidatura lui Sorin Cârţu la preşedinţia Universităţii Craiova

Laurențiu Reghecampf este oficial noul antrenor de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă /AS.ro

Şase victorii la rând a obţinut echipa lui Reghecampf. Tehnicianul i-a anunţat pe suporteri că îşi doreşte să le dedice o nouă victorie. 11 puncte o desparte pe Universitatea Craiova de liderul CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, mesaj pentru ultraşi înainte de Universitatea Craiova – FC Argeş

Să vină alături de noi, mai ales că nu mai există niciun fel de restricţie. Să încurajeze echipa… să arătăm încă o dată că la Craiova în primul rând se joacă fotbal, în al doilea rând oamenii iubesc fotbalul. Sunt cei mai mulţi spectatori, cea mai frumoasă atmosferă şi noi să reuşim să le facem un cadou, mai ales că ieri a fost ziua noastră şi vă zic tuturor bărbaţilor: ‘La mulţi ani!’. Femeile au avut cu o zi înainte, le-am spus: ‘La mulţi ani tuturor femeilor din lume’.

Rămâne să câştigăm cele 3 puncte şi ei se cinstesc între ei. Nu avem cum să ajungem la fiecare fan în parte că am face acest lucru, nu ar fi niciun fel de problemă. Nu ar fi un motiv să nu avem un public mult mai numeros, o atmosferă mult mai încinsă, o atmosferă de play-off care să ne împingă de la spate. Este momentul cel mai oportun pentru ceea ce se întâmplă la noi în Craiova.

Bineînţeles nu lipsesc nici 3-4 băieţi care mă înjură la fiecare meci. Am ‘prieteni’, dar dacă nu i-aş vedea acolo le-aş simţi lipsa. Deja am început să-i îndrăgesc„, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Pentru gruparea din Bănie urmează un program extrem de încărcat. Alb-albaştrii sunt calificaţi şi în semifinalele Cupei României, acolo unde se vor duela cu Sepsi.

Reclamă
Reclamă

Este programul nostru, ştim foarte bine ce avem de făcut. Într-adevăr atunci va fi o săptămână poate mai dificilă pentru noi, dar nu schimbă cu nimic ceea ce avem de făcut. Vom merge la Constanţa, ne întoarcem la Bucureşti, jucăm la Braşov, apoi venim la Piteşti. Nu cred că o să fie mare stres pentru noi. Probabil nu o să putem să ne vedem familiile o săptămână, dar ne luăm pozele cu noi şi rezolvăm şi acest lucru„, a mai spus antrenorul oltenilor.

Sorin Cârţu tocmai şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Universităţii Craiova. Este singurul candidat! Situaţia se mai poate schimba până pe 15 martie.

Sorin Cârţu este un adevărat simbol al Craiovei, este un om care cunoaşte acest club foarte bine, cunoaşte foarte bine oamenii. Nu sunt la zi cu preşedinţia, eu ştiu oamenii cu care lucrez. Unul dintre ei este şi Sorin Cârţu. Ceea ce se va întâmpla pe viitor şi cum va fi structurat clubul nu este problema mea„, a spus Reghecampf.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și