Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, contrazis de Ilie Dumitrescu şi Basarab Panduru: „Tot timpul apare și spune că e o nedreptate!” / „Pe fond nervos a făcut o greşeală!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 mai 2022, 8:51

Laurenţiu Reghecampf, contrazis de Ilie Dumitrescu şi Basarab Panduru: „Tot timpul apare și spune că e o nedreptate! / „Pe fond nervos a făcut o greşeală!

Laurențiu Reghecampf, un car de nervi

Laurențiu Reghecampf, în timpul unui meci / Hepta

Laurenţiu Reghecampf a fost contrazis de Ilie Dumitrescu şi Basarab Panduru. Antrenorul Universităţii Craiova consideră nedrept fatul că echipa sa a fost nevoită să joace împotriva celor de la FC Botoşani, locul 8 din Europa, la barajul pentru Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a obţinut biletele pentru preliminariile Conference League, după victoria cu moldovenii, scor 2-0. Alb-albaştrii au marcat prin Elvir Koljic şi Andrei Ivan.

Laurenţiu Reghecampf, contrazis de Ilie Dumitrescu şi Basarab Panduru

Ilie Dumitrescu nu este de acord cu antrenorul oltenilor. „Mister” este de părere că antrenorul ştia regulile încă de la începutul competiţiei.

”Nu subscriu cu chestia asta. Regulile sunt stabilite înainte să înceapă competiția. Dacă ajungi în situația asta, trebuie s-o accepți. E la fel și cu înjumătățirea punctelor. Tot timpul apare cel care e pe primul loc și spune că e o nedreptate.

Eu spun altă chestie. Sunt echipe care au terminat la ultimul meci, gen Botoșani, Rapid. De ce să nu fie și un stimulent pentru cei care au ajuns acolo și mai au o șansă? Oricum ai un avantaj că joci acasă”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Nici Basarab Panduru, fostul colaborator al lui „Reghe”, nu i-a dat dreptate antrenorului. Acesta este de părere că discursul dur a venit din cauza nervilor.

”Eu spun că nici eu nu sunt de acord ca o echipă din play-out să joace în Europa. Nu joci nici cu 6, nici cu 8. Vii din alt campioanat, fiecare a jucat alt campionat etc. (n.r. despre replica la adresa lui Botoşani) Pe fond nervos a făcut o greşeală, niciodată nu a zis aşa, a fost foarte stresat, supărat. S-a vorbit deja despre posibilul înlocuitor…”, a declarat Basarab Panduru, ptorivit orangesport.ro.

Laurenţiu Reghecampf, discurs dur după Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-0

Laurenţiu Reghecampf a avut un discurs dur după Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-0. Antrenorul oltenilor a răbufnit după ce echipa sa a învins ocupanta locului 8 din Liga 1. „Reghe” cere LPF şi FRF să schimbe regulamentul în scurt timp.

Reclamă 4 / 0/3

„Încerc să fiu politicos. Mi se pare cea mai mare tâmpenie ca o echipă care termină pe locul 3 să joace un asemenea baraj. Joc cu o echipă care joacă cu Clinceni şi Mediaş şi risc în ultimul meci. Nu mi pare ok. Sunt antrenorul Universităţii Craiova. Se întâmplă şi pierzi un asemenea meci.

Nu văd rostul. Cu ce ajută fotbalul românesc o echipă care nu are buget şi echipă? Play-out e play-out. Pune-mă să joc cu o echipă care a investit, care vrea să meargă. Dacă pierdeam meciul din seara asta, probabil eram dat afară.

A fost mult stres degeaba. Oamenii care analizează văd foarte uşor lucrurile. Muncim un an de zile şi avem de jucat un asemenea meci. Ei n-au bani, n-au buget, dar li s-a dat un buget. Urmează o perioadă grea pentru echipa naţională.

Oamenii de la Ligă şi Federaţie trebuie să se întâlnească. Dă bani pentru performanţă. Eu am un contrat pe doi ani de zile. Îmi doresc să câştig un campionat cu Craiova. Avem o întâlnire cu domnul Rotaru”, a răbufnit Laurenţiu Reghecampf.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și