Închide meniul

Laurențiu Reghecampf i-a lăsat pe olteni cu gura căscată: „Ne‑a impresionat pe toţi! Ar putea antrena oriunde în afară!”

Dragoș Vasile Publicat: 18 octombrie 2021, 17:47

Laurențiu Reghecampf i-a lăsat pe olteni cu gura căscată: „Ne‑a impresionat pe toţi! Ar putea antrena oriunde în afară!

Laurențiu Reghecampf îl contrazice pe Gigi Becali

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

  • Laurențiu Reghecampf i-a lăsat pe olteni cu gura căscată
  • Ce fotbalist de la Universitatea Craiova a fost impresionat de antrenor

Laurențiu Reghecampf i-a lăsat pe olteni cu gura căscată

Andrei Ivan are doar cuvinte de laudă la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Atacantul Universității Craiova este de părere că antrenorul poate pregăti cu ușurință orice club din afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Domnul Reghe e un antrenor foarte, foarte bun, ne‑a impresionat pe toţi. Cred că ar putea antrena oriunde în afară. Comunicarea cu jucătorii cred că e punctul lui forte, toţi avem o relaţie excelentă cu el şi faptul că e un motivator foarte bun cred că ne aduce multe puncte în plus.

Eu joc dintotdeauna unde e nevoie de mine şi unde mă distribuie antrenorul. Mirel mă joacă la naţională şi pe dreapta, nu doar vârf, în timp ce la echipa de club joc mai mult pe stânga. Legat de preferinţele mele, cred că am făcut progrese ca atacant central şi acum chiar pot să spun că mă simt la fel de bine pe oricare dintre cele trei poziţii”, a declarat Andrei Ivan pentru revista clubului.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf şi-a decis viitorul! Ce va face în următorii doi ani

Laurenţiu Reghecampf şi-a decis viitorul. S-a aflat ce va face antrenorul în următorii doi ani. Deşi se vehiculase că ar putea să îi ia locul la echipa naţională lui Mirel Rădoi, Reghe nici nu se gândeşte la acest lucru. Vrea să continue să o antreneze pe Craiova.

„Discutăm lucruri care nu îşi au rostul. Să ne concetrăm pe ce e de făcut aici. Nu m-am gândit nicio secundă să plec. Relaţia e una foarte bună cu patronul şi cu oamenii de lângă echipă. Eu sunt sub contract pe 2 ani. Nu îmi place să discut despre acest lucru.

Reclamă

Nu pot să vorbesc în numele lui Mirel Rădoi. El să explice de ce a luat o asemenea decizie. Nu vreau să dau nume ca să nu supăr pe cineva. Cei de la FRF ştiu ce au de făcut şi ce antrenori au în vizor”, a spus antrenorul oltenilor, într-o conferinţă de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă