Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf şi-a decis viitorul: „Relaţia e una foarte bună”. Ce va face în următorii doi ani

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 15:25

Laurenţiu Reghecampf şi-a decis viitorul: „Relaţia e una foarte bună. Ce va face în următorii doi ani

Hepta

Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la echipa naţională după meciurile din noiembrie şi că nu va mai sta la barajul pentru Mondiale. Vehiculat pentru înlocuirea actualului selecţioner, Laurenţiu Reghecampf nici nu se gândeşte să plece de la Craiova. A spus-o clar în urmă cu puţin timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf şi-a decis viitorul

Laurenţiu Reghecampf e legat de Craiova pentru următoarele două sezoane şi nici nu vrea să audă de o plecare la echipa naţională. Pentru a pune capăt speculaţiilor, Reghe nici nu a vrut să vorbească despre decizia lui Rădoi de a-i părăsi pe tricolori. „Discutăm lucruri care nu îşi au rostul. Să ne concetrăm pe ce e de făcut aici. Nu m-am gândit nicio secundă să plec.

Relaţia e una foarte bună cu patronul şi cu oamenii de lângă echipă. Eu sunt sub contract pe 2 ani. Nu îmi place să discut despre acest lucru. Nu pot să vorbesc în numele lui Mirel Rădoi. El să explice de ce a luat o asemenea decizie. Nu vreau să dau nume ca să nu supăr pe cineva. Cei de la FRF ştiu ce au de făcut şi ce antrenori au în vizor”, a spus antrenorul oltenilor, într-o conferinţă de presă.

Laurenţiu Reghecampf se gândeşte doar la meciul cu Clinceni

Oltenii vor să se bată la campionat în acest sezon, iar meciul cu lanterna roşie a Ligii I, Academica Clinceni e un bun prilej pentru a mai lua trei puncte. Reghecampf nu se gândeşte la un alt rezultat în afara victoriei. „Vom aborda acest meci cu cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziţie, cu mare seriozitate. Noi o să abordăm meciul şi o să dăm 100%. Asta depinde dopar de noi.

Dacă vom fi serioşi şi cu o determinare bună vom avea un meci uşor. Dacă nu, va fi un meci greu. Nu există relaxare. Nu mi-e frică şi nu îmi e teamă. Au motivaţie şi tot ce au nevoie ca să intre în teren şi să câştige. Sper ca această păauză să ne aducă un plus. Elvir nu s-a putut antrena 100% şi nu s-a putut antrena. La fel şi Conte.

Reclamă

Majoritatea jucătorilor noştri sunt vaccinaţi. Avem mare grijă, încercăm să ne ferim cât pot de mult. Sper să nu se întâmple ce s-a întâmplat anul trecut înainte de COVID. Îmi pare rău pentru situaţia celor de la FCSB”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și