Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf îi spulberă visul lui Gigi Becali: „Nu îl va vinde pe Tavi Popescu cu 50 de milioane de euro”. Explicaţiile oferite de antrenorul Universităţii Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2022, 16:38

Laurenţiu Reghecampf îi spulberă visul lui Gigi Becali: „Nu îl va vinde pe Tavi Popescu cu 50 de milioane de euro. Explicaţiile oferite de antrenorul Universităţii Craiova

Laurențiu Reghecampf a anunţat că nu va pleca de la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf, îm timpul unei conferinţe de presă | AS.ro

Octavian Popescu face un sezon grozav şi s-a întrecut în execuţii de senzaţie. A jucat însă numai două meciuri în competiţiile eruopene, fără a reuşi să marcheze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, anunţ despre viitorul lui Octavian Popescu

În momentul actual, nu cred că fotbalul românesc va vinde un jucător cu 50 de milioane de euro. Nu avem rezultate în cupele europene. Gigi Becali are voie să spună ce vrea el, e tactica lui. Eu nu știu dacă se poate obține această sumă, pentru că FCSB n-a jucat în cupele europene.

Dacă jucau în primăvara europeană și aveau rezultate în Europa League sau Champions League, cu siguranță că Tavi Popescu ar putea fi vândut pe 50 de milioane, nu cred că este o problemă. Dar trebuie să ai rezultate„, a spus Laurențiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Tavi Popescu are 7 goluri şi 3 pase decisive în acest sezon. Gigi Becali a dezvăluit că i-a dat un telefon managerului general, Mihai Stoica, şi a avut o cerere surprinzătoare.

Potrivit Transfermarkt, Octavian Popescu are o cotă de piaţă de 1.9 milioane de euro. Gigi Becali i-a făcut deja cadou o maşină de 35.000 de euro.

Reclamă

Gigi Becali e convins că va da marea lovitură cu Octavian Popescu

Finanţatorul roş-albaştrilor ar fi refuzat deja o ofertă de 12 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Nici măcar cu 20 de milioane de euro nu este dispus să renunţe la tânărul jucător, pe care îl compară deja cu Gică Hagi.

Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las? Cand spun eu de 100 de milioane, eu sunt convins că e greu să obțin banii ăia, dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun. Nu, tată! Îi voi da drumul la băiat și pe 50 de milioane. Cu el nu vreau să pățesc la fel cum am pățit cu Moruțan. Pe Moruțan am visat că obțin bani mulți și abia am obținut 3.5 milioane de euro.

Dar, dacă Tavi mai dă vreo trei patru goluri din alea ca ale lui Messi, atunci o să vedeți că o să cer mai mult de 50 de milioane de euro. Suma asta o cer în momentul de față. Ce o să fie după finalul campionatului mai discutăm atunci. Dar eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popescu cea mai mare sumă a mea de transfer de când am intrat în fotbal”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și