Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf nu se teme că Universitatea Craiova poate rata playoff-ul: „Vom juca un rol important! FCSB şi CFR se bat pentru primele două locuri”

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2021, 13:23

Laurenţiu Reghecampf nu se teme că Universitatea Craiova poate rata playoff-ul: „Vom juca un rol important! FCSB şi CFR se bat pentru primele două locuri

Laurențiu Reghecampf a răbufnit după Universitatea Craiova - uta 0-0

Hepta

  • Laurenţiu Reghecampf crede în titlu
  • Ce a spus despre biletele cu Voluntari

Întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, dacă îi este teamă că echipa sa poate rata play-off-ul, Reghecampf a spus că nu ia în calcul acest scenariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu, sub nicio formă. Eu în continuare mă gândesc să jucăm un rol important în câştigarea campionatului, deci nu mă gândesc la play-off. Cu toate că în momentul de faţă avem 5-6 echipe care sunt foarte apropiate, mă refer la numărul de puncte, una de cealaltă, dar mai sunt foarte multe meciuri şi eu am mare încredere în echipa pe care o pregătesc, jucătorii pe care îi am la dispoziţie, chiar dacă anumiţi jucători de bază nu vor evolua în următoarea perioadă. Totuşi, avem nivelul şi putem face diferenţa faţă de celelalte. Deocamdată, noi luăm meci cu meci, cu siguranţă se poate vorbi (n.r. – despre câştigarea titlului). În momentul de faţă, FCSB şi CFR se bat pentru primele două locuri, dar şi noi vom juca un rol important în play-off.

(n.r. – dacă la Voluntari se joacă locul Craiovei pe podium) Nu, la Voluntari se joacă un meci foarte important între două echipe care se bat pentru locul 3. Este o diferenţă între noi şi Voluntari, noi încercăm să trecem peste această perioadă grea şi să ajungem cât mai aproape de cele două echipe din faţă. Va fi un meci greu, tot respectul meu pentru cei din Voluntari, pentru parcursul pe care l-au avut până acum, dar eu am mare încredere în echipa noastră şi vom merge acolo să câştigăm toate cele trei puncte„, a spus Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă, conform news.ro.

Reclamă
Citește și:

Laurenţiu Reghecampf, despre preţul biletelor la FC Voluntari – Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf s-a declarat dezamăgit de faptul că oficialii echipei FC Voluntari au stabilit un preţ de 100 de lei pentru un bilet la meciul cu CS Universitatea, pentru a-i descuraja pe suporterii craioveni să-şi încurajeze echipa favorită de pe stadion.

Nu ştiam că mai avem parte de asemenea episoade, îmi pare rău că aud… Suntem în 2022, în curând. Îmi pare rău că mă întrebaţi aceste lucruri, nu am ştiut până acum, acum am auzit prima dată, dar nu cred că este normal.

Reclamă

Fotbalul este pentru fani, este dreptul celor de la Voluntari să pună preţul cât doresc, dar totuşi vorbim de nişte oameni care vin să-şi susţină echipa, vin să vadă fotbalul, oameni care muncesc zi de zi pentru un salariu care ştiţi foarte bine că nu este foarte mare, iar pentru ei un meci de fotbal este o relaxare, un moment unde pot ieşi din acest mediu cu foarte multe probleme. Deci este păcat, nu ştiu de ce se recurge la asemenea metode, ar trebui să existe o regulă pentru toată lumea. Fotbalul este pentru fani, nu pentru un stadion gol. Nu mă apteptam la acest lucru şi nu credeam că se mai întâmplă aşa ceva în momentul de faţă„, a precizat tehnicianul.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
15
apr.
22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
15
apr.
22:20
FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi
15
apr.
21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
15
apr.
21:19
FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4!
Liga 1 • 13 apr., 19:09
FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4!
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”