Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, pregătit pentru duelul cu naşul Adi Mutu. „Cu siguranţă aseară era foarte euforic, nu ar trebui să existe conflicte!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2021, 18:12 / Actualizat: 27 iulie 2021, 20:07

Laurenţiu Reghecampf, pregătit pentru duelul cu naşul Adi Mutu. „Cu siguranţă aseară era foarte euforic, nu ar trebui să existe conflicte!”

Laurenţiu Reghecampf, pregătit pentru duelul cu naşul Adi Mutu

Reghecampf asigură că nu e loc de rivalitate la nivelul băncilor tehnice. Noul antrenor al câştigătoarei Supercupei României a dezvăluit că relaţia pe care o are cu Mutu nu va avea de suferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, pregătit pentru duelul cu naşul Adi Mutu

Când vom juca, fiecare dintre noi îşi va dori să câştige meciul. În afara terenului, relaţia dintre noi va fi aceeaşi, nu se schimbă cu absolut nimic. Nu cred că ar trebui să existe în nicio competiţie sportivă asemenea conflicte. După ce se termină competiţia sportivă, cu siguranţă vom avea aceeaşi relaţie pe care o avem şi acum.

Cu siguranţă aseară era foarte euforic, a reuşit să câştige un meci foarte greu şi îl felicit„, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Adi Mutu a avut o primă reacţie despre venirea lui Reghecampf la Universitatea Craiova imediat după meciul FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0.

„E prietenul meu! A făcut o alegere importantă. Abia aştept să ne întâlnim aici pe Oblemenco. Aştept meciul direct din octombrie„, a spus Mutu când a fost întrebat de numirea surprinzătoare făcută de rivalii din Bănie.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, la Universitatea Craiova până în 2023

Laurenţiu Reghecampf a ţinut să asigure că a venit la Universitatea Craiova pentru a câştiga titlul. S-a mutat în Bănie şi a semnat un contract valabil până în 2023 cu echipa patronată de Mihai Rotaru.

Este o experienţă nouă, un club mare, care îşi doreşte ceea ce îmi doresc şi eu, câştigarea campionatului şi a cât mai multor trofee. Începem cu un meci în două zile, un meci dificil (n.r. – returul cu Laci, după 0-1 în tur) după o partidă pierdută în deplasare, dar sunt sigur că jucătorii vor fi motivaţi, vor încerca să evolueze mult mai bine şi să uite ultimele două rezultate, care nu au fost pozitive„, a precizat Reghecampf.

Anamaria Prodan nu s-a mutat în Craiova alături de soţul ei. A rămas în Dubai.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și