Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, pregătit pentru orice scenariu în Universitatea Craiova – Rapid. „Fanii să aibă răbdare. Nu vor vedea o echipă așa cum își doresc!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 ianuarie 2022, 18:21

Laurențiu Reghecampf, pregătit pentru orice scenariu în Universitatea Craiova – Rapid. „Fanii să aibă răbdare. Nu vor vedea o echipă așa cum își doresc!

Laurențiu Reghecampf, prima reacţie după victoria obţinută de Universitatea Craiova cu FC Voluntari

AS.ro

  • Universitatea Craiova – Rapid, sâmbătă, 20:00, LIVE TEXT pe as.ro
  • Laurențiu Reghecampf, mesaj îngrijorător pentru suporteri

Cu echipa decimată, Reghecampf cere susținerea fanilor și anunță că este îngrijorat că rezultatul final ar putea să nu fie pe placul lor. Gruparea din Bănie este fără victorie în ultimele șapte etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf: „Pregătirea nu a fost una bună. Meciul cu Rapid va fi foarte greu”

Îmi pare bine că începem din nou cu meciurile oficiale. A fost o vacanță scurtă, unde noi am întâmpinat foarte multe probleme, cu Covid-19, cu jucători accidentați… nu a fost o pregătire așa cum ne-am fi dorit. Dar sperăm ca reacția jucătorilor pe care îi avem în momentul de față la dispoziție să fie una bună și cu ajutorul fanilor, care sper să vină într-un număr foarte mare, să reușim să avem parte de un rezultat pozitiv.

Vă dați seama că îmi este foarte greu să vă spun în momentul de față (n.r. cât de pregătiți sunt jucătorii după zilele de izolare). Vom vedea reacția lor mâine seară. Dar cu siguranță pentru noi va fi un meci foarte greu. Sunt sigur că ei au o dorință foarte mare, sunt nerăbdători să înceapă să joace meciuri oficiale, dar pregătirea nu a fost una bună. Nu am avut posibilitatea să facem ce ne-am dorit și de aceea trebuie să fim foarte atenți. Nu suntem la turaj maxim. Trebuie să jucăm puțin inteligent și să ne gândim numai la rezultat.

Reclamă

Fanii noștri să aibă răbdare, nu vor vedea o echipă așa cum își doresc… o echipă agresivă, care să fie în stare să le satisfacă dorințele. Dar cei care vor intra pe teren cu siguranță își vor da viața„, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Universitatea Craiova și Rapid sunt la egalitate de puncte înaintea primei etape din 2022. Din cauza golaverajului, giuleștenii ocupă locul 7, care nu duce în play-off. Nouă etape mai sunt de disputat în sezonul regulat.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf are mari probleme de lot

Rapid este nou-promovată, dar este o echipă de tradiție în fotbalul românesc. Este o echipă iubită de foarte mulți oameni, cu foarte mulți fani. Este o surpriză în acest sezon„, a mai spus Reghecampf.

Mihai Rotaru a anunțat, zilele trecute, că există riscul ca, la ora meciului, Reghecampf să aibă la dispoziție numai 13 jucători valizi. Dan Nistor este ultimul care a fost testat pozitiv. Oltenii vor apela la mai mulți fotbaliști de la echipa a doua.

Universitatea Craiova – Rapid va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro. În tur, alb-albaștrii au obținut un succes in extremis. Conduși pe tabelă după golul marcat de Albu, jucătorii lui Reghecampf au întors scorul în ultimele 10 minute. Markovic (83) și Koljic (90+1) au stabilit câștigătoarea de pe Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”