Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, reacţie neaşteptată când a fost întrebat de situaţia de la Dinamo: „Nu vreau să fac glume pe seama lor!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 februarie 2022, 15:40

Laurenţiu Reghecampf, reacţie neaşteptată când a fost întrebat de situaţia de la Dinamo: „Nu vreau să fac glume pe seama lor!

Laurențiu Reghecampf a anunţat că nu va pleca de la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf, îm timpul unei conferinţe de presă | AS.ro

Laurenţiu Reghecampf a fost rivalul celor de la Dinamo atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Acum două etape, Unversitatea Craiova a umilit Dinamo chiar în Ştefan cel Mare. Chiar şi aşa, Laurenţiu Reghecampf nu se bucură de situaţia în care au ajuns dinamoviştii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf nu se bucură de situaţia în care este Dinamo

Nu cred ca ar trebui să zâmbim sau să facem glume. Dinamo e un club care reprezintă mult pentru fotbalul românesc, e păcat ca s-a ajuns in situația asta, sunt mulți fani care o iubesc din suflet. Eu nu vreau să fac glume pe seama lor, indiferent de ceea ce s-a întâmplat și am avut multe meciuri, războaie, cu Dinamo, exista acel respect pentru Dinamo”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Citește și:

Dinamo, victorie clară cu Gaz Metan

Dinamo şi-a revenit după şocul cu Universitatea Craiova şi a câştigat cu 4-0 partida cu Gaz Metan. Prima victorie din 2022 le-a dat aripi dinamoviştilor, care se gândesc să evite şi barajul pentru evitarea retrogradării.

„Ne bucurăm că am câștigat, avem nevoie de moral, avem nevoie de încredere. Trebuie să o luăm pas cu pas, avem un meci greu cu Rapid acum, vor fi foarte motivați cu noi și va fi un derby.

Trebuie să luăm în considerare că în România nu sunt salarii de zeci de mii de euro, cu mici excepții, iar jucătorii depind de acele salarii. Ar trebui să se găsească o garanție pentru jucători, au familii, trăiesc de pe o lună pe alta.

Reclamă

Noi trebuie să luptăm la fiecare meci să ne câștigăm punctele. Obiectivul nostru principal e menținerea în prima ligă, nu contează cum, dar sper să evităm și barajul. Cei din conducere și-au făcut datoria până acum, în momentul de față avem un lot bun.

Noi sperăm la victorie cu Rapid, să nu uităm că în meciul tur ne-au egalat în minutul 93″, a spus Gabi Torje, după Dinamo – Gaz Metan 4-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Laurenţiu Reghecampf, reacţie neaşteptată când a fost întrebat de Dinamo
  • Reghe nu se bucură de răul rivalilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și