Închide meniul

Laurențiu Reghecampf și-a găsit antrenor secund, după despărțirea de Universitatea Craiova. Cei doi au mai colaborat în trecut

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 septembrie 2023, 17:59

Laurențiu Reghecampf și-a găsit antrenor secund, după despărțirea de Universitatea Craiova. Cei doi au mai colaborat în trecut

Laurențiu Reghecampf și-a găsit antrenor secund, după despărțirea de Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf, pe banca Universității Craiova / Profimediaimages

Laurențiu Reghecampf și-a găsit antrenor secund, după despărțirea de Universitatea Craiova. „Reghe” vrea să își completeze staff-ul tehnic, înainte de plecarea în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova va rămâne fără antrenor, după ce o echipă din campionatul Arabiei Saudite i-a plătit clauza de reziliere lui Laurențiu Reghecampf. Clauza respecitvă avea valoarea de 300.000 de euro. Acesta ar urma să semneze cu noua formație în câteva ore.

Laurențiu Reghecampf și-a găsit antrenor secund, după despărțirea de Universitatea Craiova. „Reghe” vrea să colaboreze, din nou, cu Toni Petrea

Potrivit informațiilor oferite de playsport.ro, Laurențiu Reghecampf dorește să colaboreze, din nou, cu Toni Petrea, după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul dorește să își refacă staff-ul tehnic, înainte de plecarea în Arabia Saudită, iar fostul om de pe banca FCSB-ului este opțiunea preferată de „Reghe”.

Toni Petrea este în prezent liber de contract, după despărțirea de U Cluj, de la finalul acestei veri. Conform sursei citate anteior, fostul tehnician de la FCSB nu are nicio problemă în a redeveni asistentul unui principal, mai ales pentru că a mai lucrat în trecut cu Laurențiu Reghecampf. După plecarea acestuia din staff se vorbea despre un posibil conflict între cei doi. Totuși, în ultima perioadă, relațiile acestora au redevenit bune, iar „Reghe” și Petrea par a fi gata de o nouă colaborare.

Petrea a plecat din staff-ul lui „Reghe” în anul 2022, pentru a deveni antrenorul celor de la FCSB. Acesta a fost la un pas de titlu cu vicecampioana în anul 2021. De asemenea, a reușit să câștige Cupa României în anul 2020, alături de echipa patronată de Gigi Becali.

Reclamă

Cine va sta pe banca Universităţii Craiova, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf

S-a aflat cine va sta pe banca Universităţii Craiova, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf la arabi. Mihai Rotaru ar fi luat rapid o primă decizie şi este gata să apeleze la un antrenor pe care îl cunoaşte foarte bine.

Patronul alb-albaştrilor nu l-a putut convinge pe Reghecampf să rămână şi va aduce un interimar pentru următoarele partide. Sâmbătă, Universitatea Craiova joacă în deplasare cu Universitatea Cluj.

Potrivit prosport.ro, Corneliu Papură (50 de ani) va fi noul antrenor al Universităţii Craiova. Acesta va prelua funcţia imediat şi se va ocupa de pregătirea echipei. Ar urma să fie lăsat cel puţin până în iarnă, când se va decide dacă va fi păstrat până la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Papură a mai fost antrenor la echipa din Bănie în trei mandate. Ultima dată a condus-o pe Universitatea Craiova între noiembrie 2020 şi ianuarie 2021. A avut atunci 3 victorii, 7 remize şi o înfrângere.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și