Închide meniul

Universitatea Craiova – Sepsi 1-1 | Laurenţiu Reghecampf e categoric: „Sunt supărat că nu jucăm agresiv!” Pe cine a luat în vizor antrenorul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 septembrie 2021, 23:24

Universitatea Craiova – Sepsi 1-1 | Laurenţiu Reghecampf e categoric: „Sunt supărat că nu jucăm agresiv! Pe cine a luat în vizor antrenorul

Laurențiu Reghecampf

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Laurenţiu Reghecampf, mesaj categoric după Universitatea Craiova – Sepsi 1-1

Laurenţiu Reghecampf este mulţumit de prestaţia elevilor săi, însă faptul că aceştia nu au marcat al doilea gol l-a supărat pe antrenor. Pe Ion Oblemenco, oltenii au avut 11 ocazii de gol, dintre care 6 au fost şuturi pe spaţiul porţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Rezultatul nu ne bucură, jocul da. Ne-am creat ocazii foarte mari. Nu sunt supărat de atitudine şi că am ratat. Sunt supărat pentru că nu jucăm agresiv. Trebuie să o facem când prindem mingea. Vom lucra în continuare. Ei trebuie să înceapă să vâneze balonul. Lucrăm, se întâmplă. Nu pot să fiu supărat nici pe Gustavo că a ratat o lovitură de la 11 metri.

Ne trebuie puncte, cât mai multe puncte. Majoritatea au jucat bine. Păcat că am primit gol. Nu ştiu dacă a fost fault. Nu este problema mea. Faultul intervine într-un moment în care suntem bine intenţionaţi. Nu trebuia să ajungă acolo. Screciu nu trebuia să sară, trebuia să facă un pas în spate. Ne bucură că nu suntem pe lista nimănui. Vom munci să ajungem sus”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.

Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1 | Fofana şi Gustavo, goluri din poziţii suspecte de ofsaid

Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe, meciul care încheie etapa cu numărul 8 din Liga 1, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

După ce oltenii au ratat ocazii uriaşe prin Nicuşor Bancu şi Elvir Koljic, oaspeţii au deschis scorul în Bănie prin Fofana. Mijlocaşul a înscris din poziţie suspectă de ofsaid.

Reclamă

Oltenii au egalat rapid prin Gustavo, care a marcat din pasa lui Bancu. Şi brazilianul a punctat din poziţie suspectă de ofsaid!

În repriza secundă, oltenii au primit un penalty incredibil, după ce Ninaj l-a faultat pe Andrei Ivan în afara careului.

În urma acestui succes, echipa lui Laurenţiu Reghecampf a urcat pe locul 6 în Liga 1, peste FCSB. De partea cealaltă, Sepsi rămâne pe locul 13 şi ajunge la 3 remize consecutive.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” Vezi toate știrile
Citește și