Închide meniul

Leo Grozavu a dezvăluit de ce a refuzat CFR Cluj, după ce a dus-o pe Sepsi în Europa: „Cuvântul e mai important decât orice”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 23:16

Leo Grozavu a dezvăluit de ce a refuzat CFR Cluj, după ce a dus-o pe Sepsi în Europa: „Cuvântul e mai important decât orice

Leo Grozavu

SportPictures / Sport Pictures via hepta

Leo Grozavu este unul dintre cei mai curtaţi antrenori din Liga 1. Antrenorul care a dus-o pe Sepsi în UEFA Conference League a fost dorit de campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Grozavu a reuşit un miracol la Sepsi, pe care a dus-o pentru prima dată în istorie în cupele europene. Grozavu a fost şi pe lista celor de la CFR Cluj, după ce Edi Iordănescu a anunţat că nu rămâne la CFR Cluj. Antrenorul de la Sepsi a spus că nu lua în calcul alete oferte pentru că avea deja discuţii de principiu cu cei din conducerea de la Sepsi pentru prelungirea contractului.

Cred că aveam discuţii de principiu de mai mult timp. Pentru mine, cuvântul e mai important decât orice. Aveam multe lucruri stabilite, discutate. Am ridicat ştacheta, este multă presiune şi e clar că nimeni nu mai acceptă să coborâm. Va trebui să avem o mare responsabilitate. Antrenorul este cel mai important om dintr-un club. El trebuie să facă tot„, a spus Leo Grozavu la Digisport.

Leo Grozavu: „E o premieră, sper să nu fie ultima”

Leo Grozavu anunţă că nu vrea să se oprească aici cu Sepsi şi spune că se va lupta şi la anul pentru un loc în cupele europene.

E o premieră pentru acest club şi sper să nu fie şi ultima. Niciodată nu depăşim limita care e admisă. La fiecare joc încerc să le dau putere, aripi, stare. Am avut un grup extraordinar, un lot echilibrat. Băieţii s-au mobilizat şi au reuşit să dea totul pe teren. La final eşti răsplătit. După un asemenea sezon reuşit, era normal să le spun câteva lucruri. Îmi plec şapca în faţa lor„, a mai spus Leo Grozavu.

Reclamă

Leo Grozavu a semnat prelungirea contractului cu Sepsi cu o zi înaintea barajului pentru Conference League cu Viitorul.

Leo Grozavu şi-a prelungit contractul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Leo Grozavu a fost şi pe lista celor de la CFR Cluj, după ce Edi Iordănescu a decis să plece după ce a luat titlu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și