Închide meniul

Lista lui Becali! Gigi pregătește 15 mutări la FCSB! 5 vin, 10 pleacă! Pe unul l-a luat, mai are patru 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2020, 13:46

Lista lui Becali! Gigi pregătește 15 mutări la FCSB! 5 vin, 10 pleacă! Pe unul l-a luat, mai are patru 

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

Pentru asta, Becali a hotărât să facă 15 mutări la echipă. Așa cum AS.ro v-a anunțat încă de acum aproximativ o lună, finanțatorul roș-albaștrilor vrea sa aducă 5 jucători pentru a întări echipa. Dintre aceștia, pe unul l-a achiziționat deja. Este vorba despre Risto Radunovic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haruț, Chindriș, Budescu și Cardoso sunt următoarele nume pe care Gigi Becali va încerca să le aducă la FCSB. Pe lângă sosiri, finanțatorul echipei a făcut o listă și de 10 jucători la care vrea să renunțe.

Este vroba despre Târnovan, Panțîru, Soiledis, Enache, Vînă și Buziuc, fotbaliști de care Becali vrea să se despartă definitiv, plus Cană, Ion, Șut și Dumitru, pe care vrea să-i trimită împrumut.

Jucătorii care ar putea ajunge la FCSB în această iarnă

Lista neagră a lui Gigi Becali

Lista jucătorilor care ar putea pleca împrumut de la FCSB

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și