Închide meniul

Dinamo – Sepsi 0-0 | „Câinii” lui Dusan Uhrin rămân fără succes în play-out şi tremură la retrogradare! Ratări uriaşe în confruntarea din Ştefan cel Mare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2022, 17:50

Dinamo – Sepsi 0-0 | „Câinii lui Dusan Uhrin rămân fără succes în play-out şi tremură la retrogradare! Ratări uriaşe în confruntarea din Ştefan cel Mare

Dinamo - Sepsi 0-0

Hepta

Dinamo – Sepsi s-a încheiat 0-0. Ambele echipe au ratat ocazii uriaşe în Ştefan cel Mare. După 1-3 cu Rapid, „câinii” lui Dusan Uhrin au înregistrat un semi-eşec şi tremură în continuare la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 14 în Liga 1, cu doar 10 puncte, în timp ce Sepsi urcă pe locul 9, cu 24 de etape. În următaorea etapă, „câinii” au meci în deplasare cu Chindia Târgovişte, în timp ce covăsnenii o aşteaptă pe teren propriu pe Academica Clinceni.

Dinamo – Sepsi 0-0

Min. 90: Fluier final în Ştefan cel Mare!

Min. 78: Ocazie Dinamo! Cosmin Matei a încercat să îi paseze lui Morar şi a ratat o ocazie uriaşă.

Min. 56: Ocazie Sepsi! Ștefănescu centrează de la colțul terenului, dar balonul se lovește de Tudorie și iese în afara terenului.

Reclamă

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză, scor 0-0.

Min 1: A început meciul din „Ștefan cel Mare”!

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo – Sepsi, meci contând pentru etapa a doua din play-out Ligii 2, se joacă duminică, de la ora 16:00, LIVE SCORE pe www.as.ro.

Alexandru Răuţă crede că ar fi o adevărată minune dacă Dinamo s-ar salva direct de la retrogradare şi ar evita barajul. Mijlocașul dinamovist e bulversat numărul uriaş de jucători de la echipa din Ștefan cel Mare, din acest sezon

LIVE SCORE Dinamo – Sepsi. Echipele de start

Dinamo: Eșanu – Giafer, Aloe, Jovanovic – De Moura, J. Rodriguez, Răuță, Filip – Matei, Grădinaru – Irobiso
Rezerve: Figueiredo, Patriche, Buleică, Ivanov, V. Borcea, Bani, Mihaiu, Măgureanu, Morar
Antrenor: Dusan Uhrin

Sepsi: Niczuly – Aganovic, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu – Bărbuț, Păun, Eder Gonzales, Ștefănescu – Golofca, Tudorie
Rezerve: Began, Țincu, Bălașa, Fofana, Ashkovski, G. Dragomir, Luckassen, I. Fulop, Ispas.
Antrenor: Cristiano Bergodi

„Va fi foarte greu. Cred că acest meci este mai mult decât o finală. Dacă vom reuși să câștigăm, putem spera și la salvarea directă. Dacă nu, ne va fi foarte, foarte greu. N-am avut voie la transferuri, am jucat cu copii, s-au schimbat 15 jucători, au venit alții. Nici nu știu cum îi cheamă pe toți care au fost pe aici, să vă spun sincer. E foarte greu să faci o echipă când schimbi 4-5 antrenori și 53 de jucători”, a spus Alexandru Răuță, la conferința de presă dinaintea meciului.

Potrivit statisticilor „We Love Stats”, Dinamo a devenit echipa din istoria Ligii 1 cu cei mai mulţi jucători folosiţi pe durata unui sezon, 53. „Câinii” au motive de îngrijorare. Toate echipele cu 52 de jucători folosiți într-o ediție de campionat au retrogradat!

Dinamo – Sepsi | Dusan Uhrin se revoltă

Dusan Uhrin se revoltă se revoltă din cauza situației de la Dinamo. Antrenorul ceh este nemulțumit de felul în care a găsit jucătorii după plecarea lui Flavius Stoican din Ștefan cel Mare.

Reclamă

„Eu sunt bine, sunt bine. Dar jucătorii nu sunt în regulă. Ei ar trebui să fie pregătiți pentru meciuri, dar în momentul acesta nu sunt. Sincer, avem foarte mult de muncă. Din păcate, nu putem să facem ce ne-am dori. Avem multe accidentări, mulți fotbaliști cu probleme de sănătate. Dinamo are nevoie de fotbaliști sănătoși, pregătiți să evolueze 90 de minute. Nu doar o parte din meci. 

Acum încercăm din greu să îi pregătim. Mă concentrez doar pe munca mea. Știu că Dinamo a schimbat mulți antrenori. Eu vreau doar să fac tot posibilul să fie ok, dar totul depinde de jucători. Ei trebuie să fie pregătiți să joace, să se concentreze și să o salveze pe Dinamo”, a declarat Dusan Uhrin într-un interviu pentru sponsorul lui Dinamo.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și