Închide meniul

„Ar fi o minune să ne salvăm direct!” Alexandru Răuţă, bulversat de numărul uriaş de jucători de la Dinamo, din acest sezon: „Nici nu ştiu cum îi cheamă pe toţi”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2022, 13:00

„Ar fi o minune să ne salvăm direct! Alexandru Răuţă, bulversat de numărul uriaş de jucători de la Dinamo, din acest sezon: „Nici nu ştiu cum îi cheamă pe toţi

Alexandru Răuță a fost eliminat în Dinamo - FCSB 0-3

Hepta

Alexandru Răuţă crede că ar fi o adevărată minune dacă Dinamo s-ar salva direct de la retrogradare şi ar evita barajul. Dinamo are meci greu cu Sepsi, în etapa a doua din playout.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Răuţă consideră partida cu Sepsi o adevărată finală pentru salvarea directă de la retrogradare. Cu o victorie, Răuţă crede că minunea se poate înfăptui la finalul acestui sezon pentru Dinamo.

Va fi foarte greu. Cred că acest meci este mai mult decât o finală. Dacă vom reuși să câștigăm, putem spera și la salvarea directă. Dacă nu, ne va fi foarte, foarte greu. Dacă vom începe mâine cu dreptul, cred că avem șanse bune să ne salvăm. Sunt meciuri normale, dar toate sunt meciuri de șase puncte. Sepsi are obiectiv clar, locul 7, noi avem obiectivul de a ne salva direct și cred că va fi un meci disputat.Cred că ar fi o a doua minune (n.r – salvarea directă de la retrogradare), la cum am început„, a spus Alexandru Răuţă într-o conferinţă de presă.

Alexandru Răuţă: „E greu să faci echipă când schimbi 53 de jucători”

Acesta a vorbit şi despre situaţia din club, dar şi depsre numărul uriaş de jucători din acest sezon.

La Dinamo nu e niciodată liniște, dar noi trebuie să ne vedem de jocul nostru, nu trebuie să ne mai uităm în curtea altora, nu ne interesează.

Reclamă

Nu cred că jocul nu ne-a ieșit din cauza presiunii. Cred că nici n-am avut toți jucătorii la toate meciurile, au intervenit accidentări, suspendări. Acum aveam lotul valid în propriție de 80-90% și putem aborda altfel meciul. N-am avut voie la transferuri, am jucat cu copii, s-au schimbat 15 jucători, au venit alții. Nici nu știu cum îi cheamă pe toți care au fost pe aici, să vă spun sincer.

E foarte greu să faci o echipă când schimbi 4-5 antrenori și 53 de jucători”, a spus Alexandru Răuţă.

Ionuţ Negoiţă se amuză pe seama situaţiei de la Dinamo: „Mbappe rămâne liber la vară şi poate fi o soluţie!”

Ionuţ Negoiţă, fostul acţionar de la Dinamo, a vorbit despre situaţia în care se află fosta sa echipă. Cu locul la barajul pentru evitarea retrogradării asigurat, Negoiţă crede că Dinamo trebuie să îşi facă strategia pentru sezonul viitor. Omul de afaceri le-a dat un sfat ironic actualilor conducători de la Dinamo, care au adus în această iarnă jucători liberi de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Este o rază de speranţă, înţeleg că Academica Clinceni şi Gazul sunt ca şi duse, deci practic locul de baraj este asigurat. Din păcate, nu văd potenţial pentru a se spera la mai mult decât locul de baraj, care a venit, oarecum, cadou. Trebuie să câştige barajul şi nu va fi uşor, după părerea mea.

Sunt nişte realităţi din păcate, speram ca în iarnă să reuşească să aducă ceva jucători mai buni, iar în play-out se putea recâştiga şi să se urce puţin în clasament. Nu văd că s-ar putea realiza treaba asta. Sincer, m-am uitat aşa sporadic la meciuri.

Când văd calitatea jocului, nu perseverez prea mult în a mă uita, că îmi pierd timpul, dar ştiu că, din vară, Mbappe va rămâne liber de contract şi ar fi soluţie pentru sezonul următor, mă gândesc.

Ca să existe şi un echilibru cu celălalt «Mbappe» de la rivala lui Dinamo. Cred că ar fi un lucru bun. Treaba lui cum, doar să joace”, a spus Ionuţ Negoiţă pentru sport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și