Închide meniul

FC Botoșani – FC U Craiova 1948 1-1. Final dramatic în Moldova! Gazdele au egalat în minutul 90. Oltenii lui Mutu, 6 meciuri la rând fără victorie

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 septembrie 2021, 17:42 / Actualizat: 26 septembrie 2021, 19:57

FC Botoșani – FC U Craiova 1948 1-1. Final dramatic în Moldova! Gazdele au egalat în minutul 90. Oltenii lui Mutu, 6 meciuri la rând fără victorie

FC Botoșani - FC U Craiova 1948

Hepta

FC Botoșani – FC U Craiova 1948 1-1

Min 90: GOOOL FC Botoșani! Dawa a egalat pentru Botoșani în prelungiri

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 60: GOOOL FC U Craiova! Sidibe a marcat, după ce l-a derby-ul cu FCSB a provocat un scandal.

Min 20: Fază superbă creată de Jandir! Mijlocașul brazilian al moldovenilor s-a întors minunat și a trimis mingea printre picioarele lui Radu Negru

Min 13: Ocazie mare pentru Botoșani! Sylla, singur cu portarul advers, a șutat dezamăgitor

Min 1: A început meciul.

Reclamă

FC Botoșani: Pap – Braun, Racovițan, Tchakonte, Țigănașu – Florescu, Edjouma, Ongenda – Kage, Sila, Souza Silva
Rezerve: Contra, Patache, Remacle, Fili, D. Croitoru, Barbosa Santos, Roman, Tîrcoveanu, Petkovski
Antrenor: Marius Croitoru

FC U Craiova 1948: Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Asamoah, Albu, Van Durmen – Sidibe, Bălan, Ondaan
Rezerve: Mogoșanu, Gajic, Paramatti, Pop, Blidar, Bauza, Raicea, Compagno, Bușu
Antrenor: Adrian Mutu

Adrian Mutu a făcut scandal după meciul cu FCSB

FC U Craiova nu a mai câştigat de 5 meciuri în Liga 1. Ultima înfârngere a fost cu FCSB, meci după care Adrian Mutu a atacat dur arbitrajul. „E o ruşine de arbitraj„, a răbufnit Adrian Mutu la finalul meciului. În repriza secundă, Valentin Crețu a căzut în careu în urma unui duel cu Bradley Diallo. Roş-albaştrii au obţinut penalty, iar Claudiu Keşeru a transformat fără probleme.

Reclamă 4 / 0/3

„Tactic am stat foarte bine. În afară de şutul lui Cordea, FCSB nu a ajuns la poartă. A fost un penalty foarte uşor acordat. Arbitrajul ăsta şmecheresc îl cunosc. Am jucat atâţia ani şi îl ştiu. Ne-a tăiat toate fazele şi acţiunile de atac. Nu avem voie să sărim la cap. Este un joc de contact!

Am fost arbitrat de alţii mult mai mari decât Călin. Ce echipă mi-a dat gol din acţiune în afară de CFR? Niciuna! Jucăm un fotbal frumos. Cunosc aceste lucruri şi acest arbitraj. Mi se pare ridicol. Bine că n-a dat penalty după ce s-a terminat meciul. Dacă e supărat, trebuie să fie doar pe el. Putea să dea mai mult. Jucătorii sunt dezamăgiţi. Arbitrul nu te lasă să scoţi capul, este arbitraj şmecheresc. E o ruşine de arbitraj ce a fost în seara asta”, a spus Mutu, după meci.

Marius Croitoru nu are licență PRO

Subiectul „licenţa PRO” a stârnit numeroase discuţii în fotbalul românesc. Marius Croiotoru crede că acest aspect nu este atât de important, iar, atât timp cât apar rezultate, antrenorii ar trebui să fie lăsaţi să îşi facă treaba.

Am luat amendă pentru că am participat la conferința de presa. În cadrul unui club, doar antrenorii cu licență PRO pot participa la conferința de presă. Pe bună dreptate. Am voie să dau indicații de pe bancă, nu îmi poate impune nimeni acest lucru. Dacă ai licență, dacă ai hârtie, stai drept în fața tuturor. Ei când antrenau la fel ca mine, nu mai erau deranjați.

Sunt unii care au antrenat ani de zile. Lucrurile alea nu s-au spus. Sunt unii care au antrenat cu licența A în Liga 1 și nimeni nu a intervenit. Acum suntem deranjați. Credeți că dacă ai licența PRO și ai rezultate ești prin emisiuni tv sau acasă. Eu zic că nu. L-am vedea zi de zi la muncă. Eu am avut șansa mea. Am demonstrat că fac o treabă bună. Patronul e mulțumit”, a spus Croitur, după meciul FC Botoșani – CFR Cluj 1-0.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și