Închide meniul
LIVE SCORE

Gaz Metan – Sepsi 0-0. A cincea remiză la rând pentru echipa lui Leo Grozazu! Cum arată clasamentul Ligii 1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 septembrie 2021, 16:33 / Actualizat: 27 septembrie 2021, 19:59

Gaz Metan – Sepsi 0-0. A cincea remiză la rând pentru echipa lui Leo Grozazu! Cum arată clasamentul Ligii 1

Gaz Metan - Sepsi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cum arată clasamentul Ligii 1 după Gaz Metan – Sepsi 0-0

Gaz Metan - Sepsi
Sursa: captură Flashcore

Gaz Metan – Sepsi  0-0

Min 90: Final de meci. Sepsi și Gaz Metan au terminat la egalitate, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min 67: Ocazie pentru Sepsi! Chunchukov a trimis cu capul peste poartă.

Min 55: Ocazie pentru Sepsi! Ștefănescu a reluat cu capul din câțiva metri, dar l-a luat la țintă pe Vâlceanu

Min 45: Final de primă repriză. Sepsi și Gaz Metan sunt la egalitate, scor 0-0

Min 34: Ocazie pentru Gaz Metan! Deaconu a șutat de la distanță, dar portarul lui Sepsi a avut o intervenție bună

Reclamă

Min 1: A început meciul

Echipele de start

GAZ METAN: Vâlceanu – Gabriel, Matricardi, Yuri, Trif – Alceus, Junior – Horșia, Deaconu, Grădinaru – Irobiso
Rezerve: Buzbuchi, Velisar, Horj, Filip, Lixandru, Iancu, Chamed, Morar, Sarr
Antrenor: Ilie Poenaru

Reclamă 4 / 0/3

SEPSI OSK: Niczuly – Dimitrov – Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – Eder Gonzalez, Păun, Ispas – Bărbuț, Luckassen, Aganovic
Rezerve: Began, Tamas, Tincu, Ashkovcski, Chunchukov, Bojic, Dragomir, Dumitrescu, Hugo Sousa
Antrenor: Leo Grozavu

Ilie Poenaru a semnat cu Gaz Metan săptămână trecută, după despărțirea de Academica Clinceni, echipă pe care a lăsat-o pe ultimul loc în Liga 1, fără victorie, după ce anul trecut s-a calificat în play-off.

Înlocuit la Clinceni de Ionuț Chirilă, noul antrenor al ilfovenilot a criticat în termeni duri pregătirea făcută de Poenaru la Academica.

Ilie Poenaru, în conflict cu Ionuț Chirilă

Trebuie să lucrăm fizic, tehnic, tactic. La tot. Uitați-vă la ultimele partide din campionat și la cum am jucat astăzi. Echipa a făcut circulație, posesie, am creat superioritate numerică. Nu am câștigat, dar pentru mine e important jocul. Ei n-au făcut puncte cu echipele așa-zis mai accesibile. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar trebuia să facă puncte cu Argeș, Târgoviște, Mioveni, Dinamo. Nu trebuia să se piardă punctele alea. Acum vine artileria grea „, a atacat Ionuț Chirilă, potrivit digisport.ro.

„E problema lui. Eu știu ce am făcut și ce am lăsat acolo. Dacă dorește să vadă cum am pregătit echipa, îi prezint datele și rapoartele. Să se uite la meciurile cu Mioveni și cu Chindia. Cu Mioveni am dominat tactic și fizic, dar în ultimii 16 metri intervine valoare jucătorilor. Trebuia să fie 3-0 la pauză pentru noi, dar s-a terminat 1-1. Și am ratat și un penalty. Pe Chindia am egalat-o în minutul 90+3. Eu zic că echipa a putut să alerge, are potență.

Aseară, Ionuț Chirilă s-a bucurat că «Milan», echipa lui, a avut ritm, posesie, a avut tot ce-i trebuie. De ce a putut să alerge? De ce a putut să aibă ritm? Să fim atenți la declarații! Dar nu e o problemă. Să se uită iar la meciuri, să analizeze și să vadă factorii care au dus la rezultatele astea. Dar nu vreau să mai comentez. Să declare ce vrea. Eu sunt mândru de ce am făcut”, a fost replica lui Ilie Poenaru.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și