Închide meniul

Sepsi – CFR Cluj 0-2. Victorie ca în vremurile bune pentru echipa lui Dan Petrescu! Ardelenii vor intra în play-off de pe prima poziție. Mario Camora, golul etapei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 februarie 2022, 19:15

Sepsi – CFR Cluj 0-2. Victorie ca în vremurile bune pentru echipa lui Dan Petrescu! Ardelenii vor intra în play-off de pe prima poziție. Mario Camora, golul etapei

Sepsi - CFR Cluj LIVE SCORE

Profimediaimages

CFR Cluj a câștigat din nou împotriva lui Sepsi, a 11-a victorie din 14 întâlniri directe. Echipa lui Dan Petrescu va intra în play-off de pe primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora a deschis scorul la Sfântu Gheorghe, în minutul 5, cu un trasor care s-a oprit direct în vinclul porții lui Niczuly. Căpitanul CFR-ului a șutat de la distanță, fără preluare. A fost primul gol pentru Camora în acest sezon al Ligii 1.

Sepsi a încercat să pună presiune la poarta lui Hindrich, dar apărarea lui Dan Petrescu a funcționat ca în vremurile bune. În cele din urmă, tot CFR a fost echipa care a marcat. Gabriel Debeljuh a risipit toate emoțiile câștigătoarei în minutul 84, cu o reluare simplă din câțiva metri.

S-a terminat 2-0 pentru CFR Cluj, care s-a distanțat la 11 puncte de rivala FCSB. Roș-albaștrii au un meci în minus. De cealaltă parte, Sepsi e pe locul 10.

Sepsi – CFR Cluj 0-2

Min 90: Final de meci! CFR Cluj s-a impus cu 2-0.

Reclamă

Min 84: GOOOL CFR Cluj! Gabriel Debeljuh a înscris cu o reluare simplă din câțiva metri.

Min 45: Pauză! Scorul este 1-0 pentru CFR Cluj

Min 23: Dumitrescu a trimis cu capul periculos, dar Otto Hindrich a avut o intervenție foarte bună și a respins balonul.

Reclamă 4 / 0/3

Min 6: GOOOL CFR Cluj! Mario Camora a deschis scorul cu un șut de la distanță, cu piciorul stâng, care s-a oprit direct în vinclu. Camora a șutat fără preluare, iar Niczuly n-a mai putut interveni. Este primul gol înscris de căpitanul campioanei în acest sezon.

Min 1: A început meciul!

SEPSI: Niczuly – Radoslav, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu- Eder, N. Păun, Așkovski – Aganovic, Tudorie, Ștefănescu
REZERVE: Began, Tincu, Ispas, Dragomir, Fulop, Damașcan, Bărbuț, Luckassen, Golofca
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

CFR CLUJ: Hindrich – Cr. Manea, A. Burcă, Graovac, Camora – C. Deac, A. Boateng, Bordeianu – Roger, Neguț, Dugandzici
REZERVE: Sava, Ștefan, Yuri, Chipciu, Susici, Păun, Sacko, Petrila, Debeljuh
ANTRENOR: Dan Petrescu

Știrea inițială

Dan Petrescu: „Sepsi joacă foarte bine!”

„Sepsi joacă foarte bine, câştigă meciuri, acasă sunt foarte buni, probleme au doar în deplasare. Suntem conştienţi de greutatea meciului, va fi mai greu ca la meciul cu Rapid. Sper să fim mai constanţi în evoluţia noastră, cu Rapid am jucat prost 30 de minute, acum sper să jucăm doar 2-3 minute.

Nu înţeleg cum de Sepsi nu e în play-off. Bergodi este un fost mare jucători şi un mare antrenor, îşi vede de treaba lui, nu se bagă în alte discuţii, am un mare respect pentru el”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă

Dan Petrescu vrea schimbări majore în Liga 1

„Mi se par incredibile aceste reguli din campionatul românesc! Chiar dacă se supără lumea… Uite, tac din gură dacă-mi spuneţi alte ţări cu jucători under 21. Apoi, există undeva în lume să-ţi ia jumătate din puncte? Mi-a zis un prieten din Anglia să-i dau în judecată să iau punctele. Altă problemă, absența VAR-ului.

Mi s-ar părea normal un campionat cu 18 echipe, 34 de meciuri, tur-retur şi plecat acasă. Nu avem echipe? Timişoara, Craiovele sunt două, Argeşul, Bacăul, Sibiul, Petrolul…Toată lumea are 18 sau 20 de echipe. Jucăm 34 de etape, nu mai iei punctele, nu bagi copii sau juniori. Pune VAR şi dă-ne bani! Statul, sponsorii, să dea bani.

Să vedeţi cum fotbalul românesc se duce sus, în Champions League şi Europa League. De ce nu se face campionat de 18 echipe? Vreau să ştiu şi eu! Când am luat campionatul cu Unirea Urziceni, erau 11 echipe care se băteau la campionat, erau sus. Aşa e un campionat frumos, nu cu play-off şi play-out. Asta e părerea mea şi o susţin!”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport.

Citește și:
Recomandări
  • Sepsi – CFR Cluj 0-2
  • Formația lui Dan Petrescu, la 11 puncte de rivala FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și