Închide meniul

UTA Arad – Farul Constanța 0-0. Gică Hagi, mari emoţii la revenire. Accidentare gravă la Farul, care a terminat în 9 jucători

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iulie 2021, 19:21 / Actualizat: 18 iulie 2021, 20:41

UTA Arad – Farul Constanța 0-0. Gică Hagi, mari emoţii la revenire. Accidentare gravă la Farul, care a terminat în 9 jucători

captură Digi Sport

Gică Hagi a avut parte de un thriller la revenirea în Liga 1. Farul a rezistat eroic la Arad. Oaspeţii au jucat în zece, după eliminarea lui Damien Dussaut din minutul 70, şi în nouă, după accidentarea gravă a lui Gabriel Dănuleasa din minutul 77.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuleasa s-a ciocnit violent de un adversar şi a rămas nemişcat pe gazon. El a fost scos cu targa, cu gâtul imobilizat, după ce starea sa a devenit stabilă. Dănuleasa intrase pe teren cu doar patru minute înaintea accidentării.

Scorul final a fost 0-0. Cea mai mare ocazie a aparţinut celor de la UTA, care au nimerit bara chiar în secunda 9!

LIVE SCORE UTA Arad – Farul Constanța 0-0

Update: Final de meci, după 7 minute de prelungire.

Update: Unul dintre jucătorii Farului, Dănuleasa, a fost scos cu targa, cu gâtul imobilizat, după ce s-a ciocnit violent de un adversar. Momentul a avut loc în minutul 77. De atunci, Farul a rămas în 9 jucători, pentru că Hagi nu mai avea modificări la dispoziţie.

Reclamă
captură Digi Sport
captură Digi Sport
captură Digi Sport

Update: Damien Dussaut a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene! Echipa lui Gică Hagi a rămas în 10 oameni.

Update: A început repriza a doua.

Update: Remiză fără goluri între UTA şi Farul, la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Ioan Hora reușește să îi fure balonul lui Tordai și să trimită spectaculos în poartă cu călcâiul, dar golul nu este valid pentru că arbitrul fluieră fault.

Update: Ocazie mare UTA! David Miculescu a şutat în bară în secunda 9!

Update: A început meciul de la Arad.

Echipele de start

UTA Arad: F. Iacob – Vukcevic, Da Silva, Medimorec, Shliakov – Batha, Passaglia – Roger, Ubbink, Miculescu – I. Hora
ANTRENOR: Laszlo Balint

FARUL Constanța: Tordai – Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer – Mălăele, Pires, Grameni – Chițu, Ad. Petre, Pitu
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Știrea inițială

UTA Arad – Farul Constanța este meciul  care marchează întoarcerea lui Gică Hagi pe banca tehnică. Ambele formații i vor spera că pot să se lupte la play-off.

Reclamă

UTA își va deschide în sfârșit porțile noului stadion. Arena Francisc Neuman, inaugurată anul trecut, nu a primit până acum vizita fanilor arădeni, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Vrem să începem cu o victorie, dar știm că va fi foarte dificil. Tocmai de aia am spus că o să avem cu siguranță nevoie de sprijinul publicului, o să avem nevoie de un joc consistent, de disciplină tactică și de implicare maximă din toate punctele de vedere.

Cu atât mai greu va fi acest debut pentru noi, pentru că întâlnim o echipă în jurul căreia s-a format o emulație destul de mare în această ultimul lună, prin prisma evenimentelor care s-au petrecut la clubul de la malul mării.

În primul rând, aș puncta aici revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică a celor de la Farul Constanța, cum se numesc mai nou. O echipă puternică, o echipă care își propune play-off-ul, o echipă care vine după un sezon nu foarte reușit”, a spus Laszlo Balint, antrenorul de la UTA Arad”, la conferința de presă.

A reînceput Liga 1

De cealaltă parte, Farul lui Gică Hagi încearcă să readucă spiritul Constanței în rândul elitei fotbalului românesc. Deși echipa este clădită pe bazele fostei Viitorul, sporterii constănțeni își pot revedea formația fanion în Liga 1.

„Mă bucur mult că revin acolo unde îmi era locul. Sper ca împreună să avem un an foarte bun, de succes. Vom munci pentru a avea performanţă, Farul să fie una dintre echipele cu un fotbal foarte bun, cu personalitate, care să producă rezultate. Trebuie să avem o mentalitate de a câştiga. Victoriile aduc fericire.

Suntem încă la început, după unirea din această vară. Împreună, constănţeni şi dobrogeni, să susţinem acest club, iar proiectul să-l ducem la un nivel ridicat.

La Arad întâlnim o echipă care a făcut foarte bine anul trecut, puternică, cu un antrenor disciplinat şi organizat. E greu să-i desfaci sistemul defensiv şi să o învingi, dar mergem cu gândul de a ne întoarce la Constanţa cu un rezultat pozitiv şi mai ales să încercăm să câştigăm”, a spus Gică Hagi, antrenor Farului, la conferința de presă.

 

Recomandări
  • UTA Arad – Farul Constanța 0-0
  • Gică Hagi a revenit în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și