Închide meniul
VIDEO

FCSB – CS Mioveni 0-0. Roş-albaştrii, fără gol în singurul meci de pregătire din pauza competiţională. Andrei Miron şi Vali Gheorghe, ratări uriaşe!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 ianuarie 2022, 13:40

FCSB – CS Mioveni 0-0. Roş-albaştrii, fără gol în singurul meci de pregătire din pauza competiţională. Andrei Miron şi Vali Gheorghe, ratări uriaşe!

FCSB - CS Mioveni, singurul amical al trupei lui Toni Petrea din acest an

Captură FCSB TV

FCSB – CS Mioveni 0-0

Update: Final de meci! FCSB şi CS Mioveni au remizat, într-un amical fără goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: O nouă şansă importantă de gol pentru FCSB. Vali Gheorghe a scăpat pe culoar, în minutul 90, dar a ratat inexplicabil din poziţie ideală!

Update: Andrei Miron a trimis în transversală, după un corner. Jucătorul care ar fi avut probleme cu greutatea la revenirea din vancaţă a semnat cea mai mare ocazie a meciului!

Update: A început repriza a doua.

Update: Pauză. Niciun gol marcat în primele 45 de minute!

Reclamă

Update: Ocazie pentru FCSB. Florinel Coman a executat o lovitură liberă în minutul 30, dar adversarii au reuşit să repingă mingea şi să îndepărteze pericolul.

Update: CS Mioveni a avut ocaziile mai mari în primul sfert de oră.

Update: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa de start a lui FCSB: 99 Andrei Vlad – 23 Ovidiu Popescu, 17 Iulian Cristea, 4 Andrei Miron, 6 Denis Haruț – 8 Adrian Șut – 26 Răzvan Oaidă, 27 Darius Olaru (cpt) – 9 Octavian Popescu, 28 Claudiu Keșeru, 7 Florinel Coman.

Rezerve: 1 Cătălin Straton, 12 Alexandru Maxim, 32 Ștefan Târnovanu – 2 Valentin Crețu, 10 Florin Tănase, 19 Ianis Stoica, 20 Andrei Burlacu, 22 Valentin Gheorghe, 25 Andrei Tănasă, 30 Matei Tănasă, 33 Risto Radunovic, 98 Andrei Cordea

Vezi AICI video cu amicalul dintre FCSB şi CS Mioveni!

Partida se dispută fără spectatori, în incinta Centrului Național de Fotbal Buftea. Este prima dispută a roş-albaştrilor după aproape două luni de pauză. Ultima confruntare din 2021 a fost ea cu Sepsi, scor 0-0, în etapa a 21-a din Liga 1.

Toni Petrea a explicat de ce s-a ales ca FCSB să nu plece în cantonament şi să dispute un singur meci de pregătire în pauza competiţională.

Avem doar un singur joc de pregătire (n.r. – cu CS Mioveni), ținând cont de faptul că perioada de pregătire e foarte scurtă și oricum nu am putut face tot ce mi-aș fi dorit. Am considerat că un meci este suficient, contează și nivelul fizic la care vor fi jucătorii. Am încercat să ne punem la punct fizic până la începerea campionatului.

Cred că avem un lot echilibrat, jucători care oricând pot face parte din primul «11», nu avem anumite posturi deficitare. Îmi doresc doar să avem jucătorii sănătoși, să nu se accidenteze, să se poată pregăti și să joace foarte bine”, a declarat Toni Petrea.

Reclamă
Citește și:

FCSB, fără niciun transfer în pauza competiţională

Gigi Becali a trecut pe modul economic la FCSB. Patronul lui FCSB nu a făcut niciun transfer în această iarnă şi nici nu este dispus să aducă vreun jucător pentru a se lupta cu şanse mai mari la titlu. Milionarul a avut un mesaj categoric pentru Toni Petrea şi i-a transmis să se descurce cu fotbaliştii pe care îi re în lot.

FCSB, care a renunţat la Constantin Budescu, are cu 10 puncte mai puţin decât liderul CFR Cluj şi este obligată să înceapă 2022 cu o victorie. Roş-albaştrii deschid balul chiar cu un duel împotriva echipei antrenate de Dan Petrescu. Nu îşi permit niciun pas greşit.

Eu nu sunt dispus să risc. Dacă cineva garantează: ’Uite, iei 3 jucători și iei titlul’. Atunci, dau și iau titlul. Nu dau bani pentru o șansă în plus.

Las lucrurile așa cum sunt, vreau doar să mă acopăr, să nu-mi cadă gunoaie în oală, să nu-mi înghețe picioarele”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și