Închide meniul

Sebastian Colţescu, delegat la derby-ul Rapid – Dinamo! A fost la centru şi în singura victorie a „câinilor” din 2022

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 martie 2022, 16:24

Sebastian Colţescu, delegat la derby-ul Rapid – Dinamo! A fost la centru şi în singura victorie a „câinilor din 2022

Sebastian Colţescu, delegat la Rapid - Dinamo

Hepta

  • Sebastian Colţescu arbitrează derby-ul Rapid – Dinamo
  • De cine va fi ajutat „centralul” de 44 de ani

Colţescu va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Sebastian Gheorghe. Rezervă va fi Andrei Chivulete, iar observatorul partidei va fi Eduard Dumitrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Colţescu, la Rapid – Dinamo

Luna trecută, Colţescu a fost la centru în singura victorie a „câinilor” din 2022. Dinamo a învins-o atunci pe Gaz Metan Mediaş, scor 4-0. Ardelenii au făcut deplasarea la Bucureşti cu mai mulţi juniori, din cauza problemelor uriaşe cu care se confruntă. Ivanovski, Borduşanu şi Torje, cu o dublă, au marcat pe arena din Ştefan cel Mare.

Colţescu a arbitrat-o ultima dată pe Rapid în disputa cu Sepsi, din etapa a 26-a a Ligii 1. A luat atunci o decizie controversată, după o oră de joc. I-a arătat iniţial cartonaş galben lui Alexandru Albu, după o intervenţia dură la Anass Achahbar, dar a revenit imediat şi l-a eliminat. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 50, prin Ştefănescu, însă au ratat victoria în prelungiri. Alex Ioniţă a stabilit rezultatul final, 1-1, în minutul 90+2.

Reclamă

Sperăm să ne facem treaba şi să câştigăm. Dacă nici Rapid – Dinamo nu mai e derby, atunci ce e derby? E frustrant, ne-am dorit să fim în play-off. E urât să joci un derby fără spectatori şi mai ales la Mioveni. Nu eu am suspendat suporterii, sunt oameni care vin să vadă meciuri, au şi ei frustrări de zi cu zi, mai aruncă şi ei o petardă, cred că ăsta e spectacolul până la urmă, nu încurajez asta, dar ăştia sunt spectatorii”, a spus Cristi Săpunaru înaintea meciului cu Dinamo.

Este un derby, un meci de o importanță foarte mare. Întâlnim o echipă care se află într-o zonă periculoasă. Au un antrenor nou și ne așteaptă un meci destul de greu. Trebuie să fim foarte concentrați pentru a da 100%. Suntem Rapid!

Reclamă

Mi-ar fi plăcut să joc pe Giulești cu stadionul plin. Suportul lor ar fi fost ceva foarte frumos. Sperăm că următorul joc să îl jucăm aici. Am avut timp să lucrăm. Băieții au inteligență și răspund bine”, a declarat şi Adrian Mutu.

Gabriel Torje îi atacă pe giuleșteni înainte de derby

Gabriel Torje a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că regretă faptul că derby-ul Rapid – Dinamo se va disputa fără spectatori, subliniind că i se pare ciudat că nu se poate juca pe stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu. Dusan Uhrin Jr. va sta pe banca lui Dinamo, după ce Flavius Stoican a fost demis.

Este un derby, chiar dacă e în play-out. Va fi şi va rămâne un derby. Aţi văzut şi atmosfera de la meciul de acum două săptămâni. Din păcate, se joacă fără suporteri. Mi-aş dori, indiferent unde se juca, să fie un stadion plin, mai ales că restricţiile au dispărut.

Reclamă 4 / 0/3

Avem nevoie de puncte şi puncte pentru a reuşi să ne salvăm de la retrogradare fără a juca acel baraj. Este destul de greu, avem multe absenţe, însă avem un lot care poate face faţă în orice situaţie.

Dacă la Cluj scoteam un rezultat bun, acum plecam favoriţi, venind după rezultate pozitive, însă în derby nicio echipă nu e favorită. Trebuie să fie dăruire maximă şi să nu ieşim dezamăgiţi de pe teren pentru că am fi putut face mai mult”, a spus Torje.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”