Închide meniul

UTA Arad – Rapid 0-2 | Giuleştenii defilează în Liga 1! Echipa lui Adrian Mutu, al cincilea succes consecutiv. Rareş Ilie, omul meciului!

Alexandru Ivan Publicat: 9 aprilie 2022, 22:20

Reclamă
UTA Arad – Rapid 0-2 | Giuleştenii defilează în Liga 1! Echipa lui Adrian Mutu, al cincilea succes consecutiv. Rareş Ilie, omul meciului!

Rapid defilează în Liga 1

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

UTA – Rapid, meci contând pentru etapa cu numărul patru din play-out-ul Ligii 1, s-a încheiat cu victoria echipei lui Adrian Mutu, scor 2-0. Giuleştenii au ajuns la cinci victorii consecutive în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu este de neoprit după ce a fost numit antrenor la Rapid. „Briliantul” a câștigat toate cele cinci meciuri în care a stat pe banca alb-vișiniilor. În urma succesului de la Arad, giuleștenii sunt pe primul loc în play-out, cu 32 de puncte.

UTA Arad – Rapid 0-2

Min. 90+3: Fluier final! Rapid a câştigat duelul cu UTA Arad, scor 2-0. 

Min. 75: GOOOL! Rareş Ilie a majorat avantajul giuleştenilor, după o fază la care defensiva arădenilor a fost făcută K.O.

Min. 46: GOOOL! Rapid a deschis scorul prin Alex Ioniţă, care a marcat cu capul. Mijlocaşul a fost servit perfect de Rareş Ilie şi a ajuns la al treilea gol stagional. Coechipierul său a ajuns la a şasea pasă decisivă.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 45: Pauză la Arad, scor 0-0.

Min. 34: Belu Iordache centrează în fața porții, însă Iacob a respins înainte ca Vojtus să ajungă la balon.

Min. 9: Arădenii au cerut penalty după un corner. Totuşi, reluările arată că Junior Morais a lovit balonul cu pieptul.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Shliakov – Vorobjovas, Batha, Ubbink – Cardoso, Miculescu, Otele
Rezerve: D. Balauru – Pătlăgică, C. Dima, Barvykas, Dangubic, Grezdac, Medimorec, Lauzkemis, Fl. Matei
Antrenor: Ionuț Badea

Rapid: H. Moldovan – Belu Iordache, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais – Kait, Al. Ioniță II, Al. Albu – N. Carnat, Vojtus, R. Ilie
Rezerve: Drăghia – Acuna, Dandea, Stahl, Pănoiu, Bazza, Ad. Bălan, Demci, Marzouk
Antrenor: Adrian Mutu

LIVE TEXT UTA – Rapid, cu casa închisă

Derby-ul din play-out se va juca cu casa închisă. Ionuț Badea a anunțat că toate biletele au fost vândute.

„Vreau să vă mulțumesc că ați cumpărat toate biletele pentru acest joc important. Vă așteptăm pe toți, vrem să ne ajutați să obținem cele 3 puncte cu Rapid”, a spus Ionuț Badea, într-un clip special de prezentare.

Peste 12.000 de fani sunt așteptați la stadion, capacitatea maximă a arenei „Francisc von Neuman”.

UTA – Rapid | Derapaj cu tentă rasistă al unui consilier USR

Derapaj al unui consilier local municipal, înainte de UTA – Rapid. Dorian Curcanu, din partea USR, a postat un mesaj ce poate fi considerat cu tentă rasistă, înainte de duelul din play-out.

„Azi e ziua internațională a romilor! La mulți ani tuturor romilor! PS. mai puțin ălora care țin cu Rapid și vin mâine la Arad”, a scris Curcanu, pe Facebook, înainte de UTA – Rapid.

Politicianul a şters ulterior mesajul, dar postarea apucase să se viralizeze. Curcanu are 31 de ani şi a profesat în Londra timp de patru ani, fiind inginer în construcţii.

Rapid amenință cu ieșirea din teren

Consilierul USR din Arad a primit replica din partea Rapidului. Giuleștenii au anunțat că nu vor tolera nicio formă de rasism și xenofobie în timpul partidei cu UTA, de sâmbătă seară. Mai mult, rapidiștii au spus că sunt pregătiți chiar să părăsească terenul dacă vor fi scandate cuvinte discriminatorii.

„FC Rapid București atenționează că nu va tolera nicio formă de promovare a rasismului sau a xenofobiei la adresa echipei și a suporterilor noștri, atât în meciul de la Arad, cât și cu ocazia evenimentelor viitoare.

Din respect pentru tot ceea ce înseamnă fenomenul fotbal și entitatea rapidistă, orice formă de rasism prezentă pe stadionul din Arad va duce chiar și până la părăsirea terenului de joc de către echipa noastră.

Acesta este un semnal de alarmă, după ce brandul Rapid a fost jignit grav de către personalități din Arad, al căror focus ar trebui să fie total opus rasismului și xenofobiei. #NuRasismului”, a transmis Rapid

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:47

Olandezii, daţi pe spate de un jucător al României, înaintea meciului din optimi: „Senzaţia Campionatului European”

9:37

Moment istoric în NBA! Lebron James a devenit coleg cu fiul său la Los Angeles Lakers şi pot juca împreună sezonul viitor

9:08

Dorin Goian, plin de încredere înainte de România – Olanda: „E clar că au şi minusuri”. Comparaţii cu generaţiile din 2008

9:00

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

8:51

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

8:38

Ce cotă are România la câştigarea EURO 2024! Ce naţionale sunt sub „tricolori” înaintea optimilor de finală

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și