Închide meniul

UTA – Rapid | Derapaj cu tentă rasistă al unui consilier USR, înainte de meci: „Azi e ziua internațională a romilor! La mulți ani tuturor romilor! PS. mai puțin ălora care țin cu Rapid și vin mâine la Arad”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2022, 14:56

UTA – Rapid | Derapaj cu tentă rasistă al unui consilier USR, înainte de meci: „Azi e ziua internațională a romilor! La mulți ani tuturor romilor! PS. mai puțin ălora care țin cu Rapid și vin mâine la Arad

Galeria celor de la UTA, în timpul meciului cu Academica Clinceni

Galeria celor de la UTA, în timpul meciului cu Academica Clinceni / Hepta

UTA – Rapid. Derapaj al unui consilier local municipal, înainte de UTA – Rapid. Dorian Curcanu, din partea USR, a postat un mesaj ce poate fi considerat cu tentă rasistă, înainte de duelul din play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Azi e ziua internațională a romilor! La mulți ani tuturor romilor! PS. mai puțin ălora care țin cu Rapid și vin mâine la Arad”, a scris Curcanu, pe Facebook, înainte de UTA – Rapid.

Sursa foto: Facebook

Politicianul a şters ulterior mesajul, dar postarea apucase să se viralizeze. Curcanu are 31 de ani şi a profesat în Londra timp de patru ani, fiind inginer în construcţii.

UTA – Rapid | Victor Angelescu, veste uriașă pentru fanii Rapidului

Înainte de UTA – Rapid, Victor Angelescu le-a dat o veste extraordinară fanilor. Patronul giuleștenilor este gata să îl convingă pe un cunoscut milionar să i se alăture în proiect și să preia un pachet important de acțiuni.

Dan Șucu, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, este în negocieri pentru a se implica și la echipa de seniori. Acesta ajută deja financiar grupele de juniori ale clubului și pare a fi dispus să ajute chiar și mai mult bugetul clubului.

Reclamă

„Realitatea v-am spus-o. Vorbesc cu domnul Şucu, avem acel proiect în derulare la juniori şi îmi doresc să vină alături de mine. Când se va finaliza… Eu îmi doresc. Normal, să vină acţionar. Eu vorbesc cu el.

Obiectivul apoi e play-off-ul. Cu un altfel de buget să ne batem pentru play-off. Ăsta e primul obiectiv şi după vedem. N-am avut buget mic nici anul acesta, probabil cu 20-30% ne putem bate la play-off, dar vom avea un buget bun de primele şase echipe„, a declarat Victor Angelescu pentru orangesport.ro.

Adi Mutu are victorii pe linie la Rapid

La primul meci oficial pe noul Stadion Giulești, jucat cu casa închisă, Rapid a învins-o categoric pe FC Botoșani și a urcat pe primul loc în play-out. Vojtus (10), Sefer (62) și Albu (79) au înscris golurile victoriei. Victor Angelescu s-a bucurat din tribună, acolo unde îl așteaptă și pe Dan Șucu.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Mutu este de neoprit după ce a fost numit antrenor la Rapid. „Briliantul” a câștigat toate cele patru meciuri în care a stat pe banca alb-vișiniilor. Împotriva moldovenilor a bifat și cel mai categoric succes stagional al Rapidului.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și