Închide meniul

Lovitură de teatru în războiul Craiovelor! Juristul FRF, verdict dureros pentru Mihai Rotaru: „FIFA recunoaște această echipă a lui Adrian Mititelu ca și pe continuatoarea Universității Craiova”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 ianuarie 2022, 17:51

Lovitură de teatru în războiul Craiovelor! Juristul FRF, verdict dureros pentru Mihai Rotaru: „FIFA recunoaște această echipă a lui Adrian Mititelu ca și pe continuatoarea Universității Craiova

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova 1948

MMA / Maria Studio via Hepta

Războiul Craiovelor se redeschide odată cu sancţionarea nou-promovatei în Liga 1. Formaţia patronată de către Adrian Mititelu a fost sancţionată de către FIFA cu interdicţia la transferuri din cauza unor datorii mai vechi la mai mulţi jucători străini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură de teatru în războiul Craiovelor!

În acest context, unul dintre oficialii Federaţiei Române de Fotbal dă un verdict devastator pentru Mihai Rotaru, actualul patron al Universităţii Craiova, formaţie care susţine că este continuatoarea fostei echipe. Juristul FRF, Adrian Stângaciu, a dezvăluit de ce actuala echipă patronată de Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948 este sancționată momentan cu interzicerea la transferuri. Stângaciu spune că nou-promovata finanţată de către Adrian Mititelu este considerată de către FIFA drept continuatoarea echipei istorice Universitatea Craiova.

„Hotărârea este venită de acum o lună și ceva, iar FRF știe de ea. Însă, acum a apărut și această informație public. De ce a fost pus actualul club al lui Adrian Mititelu să plătească? Pentru că FIFA recunoaște această echipă a lui ca și pe continuatoarea Universității Craiova, acolo unde jucau fotbaliștii care au obținut și ei la rândul lor decizii favorabile după procesele câștigate. Este știut faptul că domnul Adrian Mititelu a mai plătit acum vreo doi ani pentru un alt fotbalist care a jucat la Universitatea Craiova „, a spus Stângaciu, conform prosport.ro.

Citește și:

Scandal imens în Bănie

Scandalul dintre cele două echipe din Bănie este unul vechi, din 2013. Universitatea Craiova a fost dezafiliată în 2011, în urma unui scandal între Adrian Mititelu şi foştii şefi ai fotbalului românesc, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir. În 2013, FRF a acordat un loc Craiovei direct în liga a doua, iar acesta a fost ocupat de actuala echipă a lui Laurenţiu Reghecampf. Trupa lui Adrian Mititelu a pornit şi ea acel sezon de ligă secunda, dar nu a reuşit să-l termine din cauza problemelor financiare şi din cauza faptului că nu era primită să se antreneze sau să joace pe niciun stadion. FC U Craiova 1948 a revenit în competiţii în 2017, atunci când a pornit de jos, din liga a patra.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și