Închide meniul

Lovitură uriașă pentru Adrian Mititelu! FC U Craiova a primit interdicție la transferuri. Alte două cluburi din Liga 1, sancționate

Alexandru Ivan Publicat: 7 ianuarie 2022, 20:33

Lovitură uriașă pentru Adrian Mititelu! FC U Craiova a primit interdicție la transferuri. Alte două cluburi din Liga 1, sancționate

FC U Craiova a primit interdicție la transferuri

Profimedia

  • Lovitură uriașă pentru Adrian Mititelu
  • FC U Craiova a primit interdicție la transferuri

Din informațiile AS.ro, principalul motiv pentru care FC U Craiova a primit interdicție la transferuri este din cauza lipsei unei academii pentru copii și juniori. Președintele clubului lui Adrian Mititelu, Marcel Pușcaș, a declarat că echipa olteană are probleme și cu restanțele către foști jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a primit interdicție la transferuri

„UEFA ne-a sancționat pentru niște restanțe de acum 10-12 ani la jucători. Eu am însă încredere că vom putea rezolva totul”, a spus Marcel Pușcaș, potrivit gsp.ro.

FC U Craiova 1948 l-a transferat deja în această iarnă pe Gabriel Enache, fostul fundaș de la Astra și FCSB. Oltenii sunt însă puși în situația în care nu pot să-i înregistreze contractul din cauza interdicției. Între timp, clubul lui Adrian Mititelu le-a reziliat unilateral contractele lui Hugo Vieira, Mamadou Bagayoko, Pedro Machado, Armin Gremsl și Marko Gajici.

Reclamă

Din lipsa unei academii pentru copii și juniori, FC U Craiova 1948 va întâmpina probleme și în încercarea de a obține licența pentru sezonul viitor al Ligii 1. Conform surselor AS.ro, acesta ar fi unul dintre principalele motive pentru care familia Mititelu a decis să scoată clubul la vânzare.

FC U Craiova este în prezent pe locul 14 în Liga 1, cu doar 19 puncte adunate în 21 de etape și tremură pentru salvarea de la retrogradare. În această iarnă, Adrian Mititelu l-a înlocuit pe Eugen Trică cu Nicolo Napoli.

Reclamă
Citește și:

Academica Clinceni și Gaz Metan, sancționate

FC U Craiova 1948 nu este singura echipă din Liga 1 care a fost sancționată. Și Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni au primit interdicție la transferuri, potrivit gsp.ro.

Motivul principal ar fi datoriile celor două cluburi către foști și actuali jucători. Totuși, echipa din Mediaș e optimistă că poate scăpa rapid de interdicție. Gaz Metan ar fi achitat deja toate datoriile, scrie sursa citată.

De cealaltă parte, la Academica Clinceni au fost plecări în masă în această iarnă. Cu salariile neplătite de mai bine de cinci luni, mare parte dintre jucători au refuzat să se mai întoarcă la club. Michael Omoh, Nichita Patriche, Paul Pîrvulescu şi Florin Achim au plecat deja de la Academica Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”