Close
UPDATE

Lovitură de teatru la Dinamo! TAS ar fi menținut interdicția la transferuri. Prima reacție din partea clubului

De Alexandru Ivan
Publicat: 9 iulie 2021, 19:57

Lovitură de teatru la Dinamo. TAS menține interdicția "câinilor" la transferuri din cazua restanțelor către foștii jucători.

Reclamă
Dinamo, lovitură de teatru

Hepta

Update: Oficialii lui Dinamo au oferit o primă reacție după ce s-a scris că TAS ar fi menținut interdicția la transferuri a clubului.

Reclamă

„Nu există o decizie oficială. Avem un mail în care ni se spune, absolut aberant mi se pare mie, că nu putem face dovada faptului că nu avem bani să plătim. Așa ceva n-am mai auzit niciodată. Nu există o decizie a FIFA, în acest moment.

Deschiderea de către o instanță judecătorească din Uniunea Europeană a unei proceduri de insolvență certifică faptul că nu sunt fonduri disponibile pentru a fi plătiți creditorii, este definiția legală. Exista un articol în regulament care spune că odată cu deschiderea procesului insolvenței trebuie să fie închise procedurile de acest gen.

Dar, în cazul nostru, avocatul vrea să se convingă, înainte de a lua o decizie, că nu putem să facem plata. Mie mi se pare puțin de râs și cred că oricărui student de anul întâi de drept i se pare hilar să i se ceară să facă o asemenea dovadă. Așteptăm în continuare decizia FIFA”, a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, potrivit Pro Sport. 

Reclamă

Știrea inițială

Dinamo a crezut că a făcut un prim pas spre normalitate atunci când a aflat că TAS ar fi întors interdicția la transferuri dictată de FIFA. În realitate, necazul „câinilor” nu a trecut.

Dinamo are în continuare interdicție la transferuri

Potrivit Pro Sport, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de Laussane ar fi refuzat să ridice interdicția dinamoviștilor. Sursa citată notează că alb-roșiii trebuie să-i achite 370.000 lui Isma Lopez ca să primească undă verde la transferuri.

Conducerea „câinilor” așteapta cu ardoare să scape de pedeapsă. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care clubul a intrat în insolvenţă, potrivit gsp.ro

Totul a pornit de la reclamația făcută de fundașul spaniol Isma Lopez, unul dintre jucătorii ademeniți în Ștefan cel Mare de Pablo Cortacero.

Acesta a jucat pentru Dinamo în perioada septembrie 2020 – ianuarie 2021, însă vrea să primească banii pe durata întregului contract, potrivit Radio Dinamo.

Ante Puljic a plecat și a deschis proces la FIFA

Fără șanse de a-și primi banii, jucătorii lui Dinamo pleacă rând pe rând din Ștefan cel Mare. Ultimul de pe lista plecărilor este croatul Ante Puljic.

Fundașul nu renunță la banii săi și a deschis un proces la FIFA împotriva lui Dinamo. Datoriile ar însuma aproximativ 60.000 de euro.

Pe lângă Puljic, au mai plecat de la Dinamo Adam Nemec, Diego Fabbrini, Marco Ehmann şi Alexandru Răuță. „Câinii” nu au mai disputat nicio partidă de pregătire după revenirea din Turcia.

Lotul lui Dinamo

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
13
aug.
23:50
Petrolul – Rapid 1-0. “Lupii galbeni” s-au impus în “Primvs Derby”! Gicu Grozav, eroul ploieștenilor în “vulcanul” de pe “Ilie Oană”
13
aug.
23:41
David Popovici, savuros când a vorbit despre bucuria „nebună” după ce a stabilit recordul mondial: „Cred că am făcut mai mult ca o gorilă! A fost un instinct animalic”
13
aug.
23:28
Simona Halep a revenit în TOP 10 WTA după ce s-a calificat în finala de la Toronto + Câți bani a încasat campioana noastră
13
aug.
23:10
FotoHorațiu Moldovan a comis-o grav la golul Petrolului! Portarul de națională al Rapidului a scăpat mingea printre degete
13
aug.
23:10
„Foro Italico a înnebunit!” Volumul decibelilor în momentul în care David Popovici a doborât recordul mondial: „Zgomot ca  al unui avion care decolează?!”
13
aug.
22:46
Românul care îi distruge pe ruși! ”Mineru” Pîrtea, o nouă victorie de senzație în Rusia
13
aug.
22:32
Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Toronto. Mesaj superb pentru Patrick Mouratoglou
13
aug.
22:20
Simona Halep – Jessica Pegula 2-6, 6-3, 6-4. „Simo” s-a calificat în finala turneului de la Toronto, după o revenire formidabilă
13
aug.
22:17
VIDEODerby-ul Petrolul – Rapid a fost întrerupt minute bune din cauza torțelor și fumigenelor + Incidente între ultrași înainte de meci
13
aug.
22:04
Reacţia lui Cesar Cielo, după ce David Popovici i-a doborât recordul mondial la 100 de metri liber: „Știam că se apropie ziua asta”
Pe același subiect
Cristi Borcea, în timpul unui eveniment
Liga 2 • 12 aug., 12:54
Cristi Borcea se revoltă din cauza dezastrului de la Dinamo: ”Să nu aibă niciun cuvânt de spus! Cum să vină ei să conducă?”
Mircea Rednic, în timpul unui meci
Liga 2 • 11 aug., 12:29
Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit motivul pentru care Mircea Rednic a plecat de la Dinamo: „Era o situaţie de criză, lucrurile se acumulaseră”
Campionatul Mondial din Qatar
Campionatul Mondial 2022 • 10 aug., 15:33
Programul Campionatului Mondial din Qatar, modificat. Competiţia va debuta mai devreme, după decizia luată de FIFA
Close