Închide meniul

Lovitură decisivă primită de Gigi Becali din Turcia. Clauzele de transfer ale lui Olimpiu Moruțan au fost publicate

Alex Ioniță Publicat: 29 septembrie 2023, 19:28

Reclamă
Lovitură decisivă primită de Gigi Becali din Turcia. Clauzele de transfer ale lui Olimpiu Moruțan au fost publicate

Primul jucător scos din echipă de Gigi Becali

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

Lovitură decisivă primită de Gigi Becali din Turcia. Înțelegerea dintre FCSB și Galatasaray cu privire la transferul lui Olimpiu Moruțan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirea turcilor a venit în contextul în care patronul vicecampioanei a anunțat faptul că oficialii lui Galatasaray trebuie să îi mai plătească suma de 1 milion de euro, pentru că formația s-a calificat în grupele UEFA Champions League.

Lovitură decisivă primită de Gigi Becali din Turcia. Ce scrie în înțelegerea dintre FCSB și Galatasaray

După anunțul făcut de către Gigi Becali, turcii au anunțat motivul pentru care Galatasaray nu îi va mai plăti suma respectivă latifundiarului. Publicația milliyet.com.tr a dezvăluit clauza despre care vorbea patronul vicecampioanei.

Înțelegerea dintre FCSB și Galatasaray / Milliyet.com.tr
Înțelegerea dintre FCSB și Galatasaray / Milliyet.com.tr

Bonusul menționat de către Gigi Becali există în contractul respectiv, însă condiția pentru ca formația din Istanbul să îi plătească vicecampioanei suma respectivă este ca Olimpiu Moruțan să fie sub contract cu echipa.

Acest lucru nu este însă valabil, având în vedere faptul că fostul mijlocaș de la FCSB evoluează, în momentul de față, la Ankaragucu. Galatasaray s-a calificat în grupele Ligii Campionilor pe data de 29 august, în timp ce jucătorul echipei naționale a plecat din lotul lui Okan Buruk pe data de 20 august.

Reclamă

Olimpiu Moruțan a ajuns la Galatasaray în perioada de transferuri din vara anului 2021, de la FCSB, în schimbul sumei de 4,1 milioane de euro. Înainte de transferul la Ankaragucu, formația din Istanbul l-a împrumutat, în sezonul trecut, la Pisa. Pentru echipa „cim bom” a adunat 36 de meciuri în care a reușit să marcheze de 3 ori și să ofere 5 pase decisive.

Echipa din Istanbul l-a vândut în această vară pe Olimpiu Moruțan, la Ankaragucu, pentru suma de 3 milioane de euro. Totuși, suma de transfer s-ar putea mări în situația în care noua echipă a românului nu va retrograda în Liga a 2-a din Turcia.

În momentul de față, fostul jucător de la FCSB este cotat la 4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2021, atunci când valora 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Gigi Becali despre situația lui Olimpiu Moruțan

În urmă cu ceva timp, patronul vicecampioanei a dezvăluit faptul că turcii de la Galatasaray ar fi trebuit să îi plătească suma de 1 milion de euro. Odată ce s-a lovit de refuzul oficialilor din Istanbul, latifundiarul a reclamat întreaga situație la FIFA.

„Galatasaray l-a luat, l-a băgat două meciuri în calificări și s-au calificat. Gata, le-am trimis scrisoare și trebuie să-mi dea un milion de euro, doar că l-au băgat pe Moruțan.

Ei trebuie să dea, dar mi-au spus că nu au. Noi ne-am dus la FIFA. Scrie acolo că ei dau un milion dacă el e sub contract și se califică. Moruțan, așa cum e el piticanie, uite că aduce milioanele”, a spus atunci Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și