Închide meniul

Lovitură dură pentru CFR Cluj! Echipa lui Dan Petrescu, bună de plată. Un fost jucător a câştigat litigiul

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 noiembrie 2021, 14:26

Lovitură dură pentru CFR Cluj! Echipa lui Dan Petrescu, bună de plată. Un fost jucător a câştigat litigiul

Dan Petrescu a dat de pământ cu jucătorii după CFR Cluj – Rapid 2-1

Hepta

  • Lovitură dură pentru CFR Cluj
  • Echipa lui Dan Petrescu, bună de plată

Problemele cu banii de la CFR Cluj sunt din ce în ce mai mari. Deşi preşedintele Cristi Balaj a negat faptul că echipa campioană va intra în insolvenţă, se pare că lucrurile nu stau deloc aşa. Trupa pregătită de Dan Petrescu a mai pierdut un litigiu important cu un fost jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură dură pentru echipa lui Dan Petrescu

Campioana României din ultimele patru sezoane, CFR Cluj, e bună de plată după ce a pierdut procesul cu atacantul venezuelean Mario Rondon, care a plecat din Gruia în vară, nemaifiind dorit de Marius Şumudică la echipă. Cei de la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF au anunțat că atacantul venezuelean trebuie să primească drepturile financiare restante din partea CFR-ului.

 

Reclamă

Rondon a câştigat procesul cu cei de la
Citește și:

Mario Rondon evoluează acum în prima ligă din Polonia, la Radomiak. “RONDON FERNANDEZ MARIO JUNIOR vs. FC CFR 1907 CLUJ SA – Pretenții financiare – Respinge excepțiile invocate de pârât ca neîntemeiate. Admite cererea reclamantului. Obligă pârâtul la plata către reclamant a drepturilor financiare restante conform actului adițional de reziliere și a taxei de procedură. Cu recurs”, este decizia anunțată de FRF și LPF.

Rondon a evoluat în Gruia, în perioada 2019-2021 și a înscris 14 goluri în 78 de meciuri. Atacantul a câștigat două titluri în Liga 1 cu gruparea ardeleană, dar a fost forţat să plece după ce a fost exclus din lot de către antrenorul Marius Șumudică. CFR Cluj este în litigiu cu alți doi jucători, Iasmin Latovlevici și Sebastian Mailat, tot pentru plata unor restanțe financiare.

Reclamă

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc