Închide meniul

Lovitură pentru Dinamo înaintea Derby-ului de România! Liga 1 nu va trece la 18 echipe din sezonul viitor: „Ar fi eronat”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 ianuarie 2022, 8:35

Lovitură pentru Dinamo înaintea Derby-ului de România! Liga 1 nu va trece la 18 echipe din sezonul viitor: „Ar fi eronat

Lovitură pentru Dinamo înaintea meciului cu FCSB

Hepta

Dinamo nu se poate salva de la retrogradare la masa verde în acest sezon. Cei de la LPF l-au confirmat pe şeful FRF, Răzvan Burleanu cel care anunţase că Liga 1 nu va ajunge la 18 echipe din sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură pentru Dinamo înaintea Derby-ului de România!

Justin Ştefan, secretarul general al LPF, spune că forul din care face parte nu are în vedere schimbarea formatului din Liga 1 din sezonul viitor. Astfel, Dinamo nu poate beneficia de acest lucru în cazul în care va retrograda la finalul acestui sezon. „Suntem de acord cu poziția domnului Burleanu. În momentul în care am trecut de la 14 la 16 echipe a fost situația aceea cu COVID-19. Deci, în momentul de față, nu se are în vedere modificarea numărului de echipe la Liga 1. Când ne uităm la anumite probleme financiare pe care le au anumite echipe ar fi eronat să mărim campionatul”, a spus Justin Ștefan, conform digisport.ro.

Iuliu Mureşan spera la o salvare la masa verde

Chiar administratorul special al clubului, Iuliu Mureşan, a dezvăluit cum ar fi putut scăpa Dinamo de retrogradare. În urmă cu 11 zile, şeful lui Dinamo spera la acest lucru şi spunea că cei de la FRF au un plan bine pus la punct pentru trecerea la 18 echipe din sezonul viitor. „Ce ştiu şi ce pot spune e că FRF a angajat o firmă olandeză, care a făcut multe simulări şi studii asupra formatului Cupei României şi campionatului şi firma olandeză a spus că un format cu 18 echipe ar fi mult mai rentabil şi mai aproape de adevăr la o ţară precum România. Decizia e la federaţie”, a declarat Iuliu Mureşan, conform telekomsport.ro.

Citește și:

Şi Ionuț Lupescu nu păre deranjat de ideea lansată de Mirel Rădoi, cum că din sezonul viitor, Liga 1 ar putea avea 18 echipe. Acesta spune totuși că trebuie crescut într-un fel sau altul nivelul valoric, altfel totul ar fi în zadar. „Mie îmi place un campionat de 18 echipe, am mai spus de mulți ani că România e o țară perfectă pentru 18 echipe, important e să ai 18 echipe care chiar pot să facă performanță, aici e marele semn de întrebare”, a spus Ionuț Lupescu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și