Închide meniul

Dinamo – FCSB | ”Întotdeauna renaște în derby!” Paul Anton mizează pe ”câini” în ”Derby de România”: ”Nu văd nicio favorită! 1-0 pentru ei!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 ianuarie 2022, 17:30

Dinamo – FCSB | ”Întotdeauna renaște în derby!” Paul Anton mizează pe ”câini” în ”Derby de România”: ”Nu văd nicio favorită! 1-0 pentru ei!”

Paul Anton mizează pe ”câini” în ”Derby de România”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Paul Anton mizează pe ”câini” în ”Derby de România”

„Eu cred că dacă vor reuşi să facă un rezultat bun, îi va ajuta pe viitor. Jucătorii importanţi care ştiu ce înseamnă Dinamo încă sunt acolo în vestiar şi sunt sigur că la o astfel de partidă, la cum îi cunosc, se vor motiva nu 100%, ci 200%. Eu nu văd nicio favorită in derby, indiferent de situaţia în care e Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo întotdeauna în derby renaşte şi se motivează diferit. E adevărat şi că meciul se joacă în Ştefan cel Mare, asta clar e un avantaj pentru Dinamo şi nu pentru FCSB, care e o echipă mult mai omogenă, mai închegată, care dacă s-ar fi jucat pe Arena Naţională, pe un gazon mult mai bun ar fi reuşit să-şi construiască jocul mult mai uşor.

Eu cred că va fi stadionul plin, cât se va putea, şi chiar dacă nu e unul dintre cele mai fumoasae stadioane când se umple arena din Ştefan cel Mare, şi mai ales la un derby, te împinge de la spate. (n.r. – pronostic) Aş vrea un 1-0, sincer, pentru Dinamo”, a spus Paul Anton pentru telekomsport.ro.

Citește și:

Dinamo – FCSB, ultimul derby din ”Groapă”

Dinamo va avea un nou stadion, iar derby-ul cu FCSB va fi ultimul disputat pe actuala arenă, ce va fi demolată la finalul acestui sezon.

”E ultimul nostru meci pe acest stadion cu FCSB. Sunt convins că se va face un alt stadion, am informații să se va face”, a spus Florin Răducioiu, fostul atacant al naționalei României.

Reclamă

9 luni va dura demolarea actualului stadion din Ștefan cel Mare. Astfel, lucrările pentru noua arenă, ce a făcut parte din proiectul pentru Euro 2020, vor fi demarate în primăvara lui 2023.

Stadionul ar urma să fei preluat în administrare de Clubul Sportiv, nu de Primărie. Noua arenă a lui Dinamo este prevăzută să aibă 25.000 de locuri şi va fi acoperită complet, conform proiectului propus de Compania Națională de Investiții. Noul stadion ar trebui să fie gata în 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și