Închide meniul

Lovitură pentru UTA Arad! Burleanu, victorios la TAS. Ce sancțiune primește clubul arădean

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 9:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Lovitură pentru UTA Arad! Burleanu, victorios la TAS. Ce sancțiune primește clubul arădean

SportPictures / Ciprian Petcut / Sport Pictures via hepta

Lovitură pentru UTA Arad! Burleanu, victorios la TAS. Ce sancțiune primește clubul arădean

Potrivit Digi Sport, UTA va suporta cheltuielile de judecată. Burleanu a aprobat un sistem cu play-off în Liga 2, iar reprezentanții echipei au contestat dur această mișcare. Avocații UTEI au fost de acord ca acest caz să fie judecat în regim de urgență. Astăzi va începe play-off-ul din Liga 2, primul duel fiind între Turris-FC Argeș, de la ora 17:00. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA-Petrolul, amânat din cauza unor cazuri de Coronavirus

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că UTA – Petrolul să fie amânat. Şase persoane de la Petrolul au fost confirmate cu noul coronavirus. 

"Având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei videoconferințe, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploiești, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. De asemenea, Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate, în cazul în care vor exista mai multe, vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional", a anunţat frf.ro.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:30

LIVE TEXTFranţa – Belgia 0-0. Ocazii pentru Mbappe şi De Bruyne. Tensiune uriaşă în primul meci al zilei de la EURO

20:05

Florinel Coman, OUT de la antrenamentul României! Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de meciul cu Olanda, de la EURO 2024

19:32

„Gigi Becali ţi-a transmis vreun mesaj?” Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

19:18

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

18:50

Noutățile lunii Iulie în AntenaPLAY

18:46

„Poate fi Allianz Arena noua Pasadena?” Edi Iordănescu, mesaj ferm înainte de România – Olanda: „Nu vă lăsaţi înşelaţi!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și