Închide meniul

Situație dramatică la Astra! Giurgiuvenii se dezintegrează după eșecul din finala Cupei

Alexandru Ivan Publicat: 23 mai 2021, 9:04

Situație dramatică la Astra! Giurgiuvenii se dezintegrează după eșecul din finala Cupei

Astra se desfiinţează

Astra se desfiinţează / Hepta

  • Astra a retrogradat în Liga 2
  • Echipa riscă să se desființeze

Situație dramatică la Astra. Dani Coman și anunțat deja demisia după eșecul din finala Cupei, iar giurgiuvenii rămân și fără antrenor și director sportiv. Ionuț Badea și Bogdan Mara renunță și ei la echipă din cauza retrogradării în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situație dramatică la Astra! Badea și Mara, OUT

„Este o situație pe care nu o să o continui, am încercat, pentru prietenul meu Dani Coman, pentru Petrică Buduru. A fost o încercare temerară, să ating două obiective într-un timp atât de scurt.

Am făcut-o pentru ei, am încercat să salvăm echipa și să câștigăm Cupa. Dacă s-ar discuta, eventuale garanții, situații stabile, putem discuta, dar altfel, nu cred că voi rămâne. Viitorul este incert, nu există nicio garanție, au fost promisiuni nerespectate, jucători care să nu mai creadă în ele”, a declarat Ionuț Badea, după eșecul cu Craiova din finala Cupei României.

Reclamă

Ionuț Badea a fost instalat pe banca Astrei pe 8 mai. Finala Cupei a fost abia al patrulea meci pentru el alături de giurgiuveni. A pierdut toate partidele în timpul regulamentar, dar rămâne cu victoria la penalty-uri din semifinala Cupei, împotriva lui Dinamo.

Bogdan Mara, directorul sportiv, a recunoscut că situatia de la Astra a atins pragul cel mai de jos. Acesta se teme că echipa se va desființa!

Reclamă

„Astra nu e o echipă de Liga 2. Doar că au fost alte probleme în ultima perioadă care au afectat echipa. E un deznodământ trist. Lucrurile grave ar fi rămas oricum, și dacă am fi câștigat. Era doar o tresărire de orgoliu. Nu știu ce se va întâmpla, domnul Niculae va decide. E păcat că s-a ajuns aici. În condiții normale, Astra lupta pentru play-off.

Eu am terminat contractul aici. Dani Coman a anunțat că e ultimul lui meci ca președinte. Cred că i-a ajuns și lui. Dacă el nu era, Astra era desființată de mult timp. A făcut tot posibilul să se ajungă măcar la final de campionat”, a declarat și Bogdan Mara.

Ioan Niculae, patronul Astrei, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul Interagro. Niculae a fost acuzat de instigare la evaziune fiscală, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă. În Dosarul Interagro, statul a fost prejudiciat cu o sumă totală de 11.438.169 lei.

Reclamă 4 / 0/3

Finala Cupei României | Astra – Universitatea Craiova 2-3

Astra a pierdut dramatic finala Cupei. Giurgiuvenii au ratat astfel șansa să joace în preliminariile Conference League și să se salveze financiar.

Ivan, minutul 14, şi Găman, din penalty, minutul 17, au marcat în timpul regulamentar. Cele 90 de minute s-au încheiat la egalitate, astfel că s-a mers în prelungiri.

Boe-Kane a dat lovitura, în minutul 93, însă oltenii au întors rezultatul. Dan Nistor, minutul 100, cu o execuţie fabuloasă şi Screciu, minutul 113, la primul gol al carierei, din pasa aceluiaşi Nistor, au reuşit golurile care au adus Cupa în tabăra Craiovei.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Neluţu Varga, anunţ despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj
Liga 1 • 11 apr., 23:08
Neluţu Varga, anunţ despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Deja am stabilit asta!”
Bogdan Mara a anunţat situaţia reală a lui Dan Petrescu, la CFR Cluj
Liga 1 • 9 apr., 9:01
Bogdan Mara a anunţat situaţia reală a lui Dan Petrescu, la CFR Cluj: „Nu vine aşa vijelios. Nu are salariul făcut. E în Coreea”
Când va reveni Vlad Chiricheş pe teren la FCSB
Liga 1 • 28 sept., 17:02
Când va reveni pe teren Vlad Chiricheş! Veste bună pentru FCSB: „Am vorbit cu el!”
Marius Şumudică, aproape de a prelua o echipă din Liga 1
Liga 1 • 2 aug., 22:31
Marius Şumudică a avut ofertă de la Dinamo! Motivul pentru care a refuzat propunerea „câinilor”: „M-au dus prin garaj!”
Ionuț Badea
Liga 1 • 14 mart., 20:04
Ionuț Badea a refuzat-o pe FC Argeș: „Nu pot să semnez pe orice sumă!”. Cine e favorit să ajungă pe banca piteștenilor